dimecres, 28 de maig del 2008

NO PAS !!!

Xavals, a hores d'ara encara al.luciono!!!!

El que feu és increible, un esforç sobrehumà... allò que pensava que els homes no eren capaços de fer... hores i hores sobre una bicicleta pedalant sense parar, quilòmetre rere quilòmetre, sota la puja, el fred i la foscor de la nit...He pogut veure l'esforç, el dolor, el patiment... tot per arribar a una meta. Enhorabona a tots: Eugeni, Santasusana, Charlie... i Santi per la sorprenent visita i l'ajuda d'aquells quilòmetres fins a Berga.Però sobretot enhorabona Xavi pel gran esforç que vas fer i que vaig patir en primera persona.

Realment, ESTEU MALALTS..
GERMÀ MEU... ESTÀS MALALT!!!!
però ets un crack!!!!
Una abraçada,

Sara Novell.
PERÒ QUE DIUS XAVALINA !!!! i tu que !!!!

Molta gent coneix a la mítica i carismàtica Sara Novell " la meva germana " la gent que la coneix de fa temps, ja sap com ès .... no comment ... i tothom sap què es capaç de fer qualsevol cosa per ajudar als altres.
Un exemple clar el meu a la BPB ...... 28 hores non-stop amb cotxe darrera meu, lluitant contre la son , el fred , la pluja i fent tot allò que qualsevol professional no hagués fet: animar-me , alimentar-me , massadjes , solidària amb els altres ....

com no !!!! , també ès Novell !!! ....i també en fa de les seves !!!

Gran muntanyenca , Escaladora , bona corredora de curses de muntanya , i amb 28 anys cap d'expedició al GII de 8035m.http://www.vallesalg2.com/ fa que els NOVELL'S S.A. no perdem l'erència esportiva que ens ha encomenat el nostre pare ..... jejejeje.

SALUT!

7 comentaris:

SANTI PONS ha dit...

Pioleta d'orrrrrrrrrrrr !!!!

Ets una Crack i de les bones!a veure si coincidim aviat!!!! muak

Xavi,
a continuar fent bogeries! una abracada
P.D.hem de fer alguna bogeria junts aviat!

van krujem ha dit...

ahora lo entiendo , esto viene de genes, que valor tienen algunas chicas, subiendo canales y escalando , pero esto no es cosas si que es chica o chico, esto es cosa de cojones, un saludo y a toope y dile a tu hermana que el menda ha subido el aneto y el monte perdido, jajjaja

Unknown ha dit...

Suposo que hara ens toca parlar a nossaltres els pares dels Novells , no se si està be dir-ho aqui , pro que la gent sàpigue que com a pares heu sigut i sou els millors fills del mon, no canvieu mai nens i a seguir em el vostres reptes que això t'ajuda a ser mes persona i mes humà que en aquest mon en que ens ha tocat viure fà molta falta , pro a vegades en pregunto ¿perque no us podia agradar la petanca ?

david malmeto ha dit...

Vaya familia. Si la descendencia sale igual que vosotros, el "club de sonats" y el club donde está la Sara no cerrará nunca. Xavi, enohabuena otra vez por tu BPB y enhorabuena a tu hermana por demostrar que el sexo es lo de menos, lo importante es el espíritu.
Un abrazo.

b. ha dit...

Impressionant, la Sara! Quin crack!!!

Ja ho diu el refrany, ja: "De tal riu, tal aigua". Enhorabona a pares i fills.

A seguir així, companys. Em trec el barret; bé, el casc.

SaLuT! ;-)

Byk ha dit...

Collons amb els Novell!! això es una familia en pebrots i el demés son tonteries, anims i a seguir així cracks!!!

XAVI NOVELL ha dit...

SANTI: la farem !!!!

VAN: ara ho has dit 2 collons ... perquè jo això de fer d'spiderman ... no pas!

JORDI: no fotis que patiu!!! ... jejejej. no m'estranya, això de que la teva filla s'enfili a 7000 metres amb cordes ès per patir una estona.... no te queda mili.

DAVID: perquè encara no has vist a les meves 2 filles escalant, perquè fliparies ... com jo.

BEA: com tu , una crack... no comment.

BYK: d'oncs l'arència del patriarca novell no ès queda gens curta ......
L'ho seu era questió de pilotes però a 1 er nivell.