dijous, 24 d’abril del 2008

VOLEM SELECCIÓ !!!!

DIVENDRES 25: st. celoni - hostalric - arbúcies - hostalric - maçanet - hostalric - st. celoni 65qms.
.
Quan anava direcció a Arbúcies m'he trobat un grup d'uns 50 ciclistes francesos i m'he posa't a roda, fins que m'he cansat i he passat el primer........ amb una tibada que s'han cagat a sobre.
Només m'han seguit fins a maçanet un grup de 3 , al final m'han deixat marxar sol perquè s'han parat.
Però la sorpressa ha sigut quan he donat la volta per anar cap a casa que els he vist que s'estaven discutint entre ells!!! i amb mala llet , si m'arrivo a parar....... ja em veig fent una sèrie fins a casa. jejejejej.
Avui entrenament suau i 50 giris emprenyats com mones !!!
.
NOTÍCIA d'avui :
La sentència del Tribunal Arbitral de l'Esport (TAS) avala el reconeixement internacional de la Federació Catalana de Bowling, però, a més, la sentència confirma que els estatuts de les federacions internacionals prevalen sobre les legislacions esportives dels estats. Amb aquesta sentència, els articles més intervencionistes de la llei de l'esport es poden considerar derogats.

Gairebé 50 federacions catalanes poden demanar el seu reconeixement internacional, algunes de tan importants com la de bàsquet, l'handbol, natació , atletisme , ciclisme .... Una altra cosa és que, després, les respectives federacions internacionals hi votin favorablement o no.

seleccions esportives catalanes , JA !

2 comentaris:

Anònim ha dit...

ostia que cabron que ets.....kardant pals als pobres giris que venen de vacances, je je je....

SANTI PONS ha dit...

na entrenant Xevi!Jo avui he descansat que estic carregat de cames, pim pam ... ahir vaig sortir del tontodrom i fora d'alla estic perdut, jeje