dijous, 3 d’abril del 2008

JA ELS TENIM AQUÍ !!!

avui dijous:
st. celoni - hostalric - maçanet - lloret - corves de tossa - lloret - blanes - tordera - st. celoni. 103QMS. vel/m a 29qms./h.

Donç si, avui ruta giri, un mica més de solet i ja els tenim aquí!!!
A l'alçada de Maçanet encara no sabia hon anar ... fins que m'he possat a roda del bus i m'ha portat fins a lloret.... a una velocitat guapa, màxima de 61qms./h.

bus llebre.

He anat fins a la mateixa sorra per mirar l'ambient estiuenc i sí... ja els tenim aquí , ja he sentit aquella olor de giri i aftersun tipica d'agost.

Fin i tot ja hi han les primeres gambes de la temporada.... aquest avui no dorm...

bé nano bé ... sun ,sun, good, good.

FINS DILLUNS COMPANYS/ES..... Que aquest finde marxo a Euskal Herria a fer la mítica ciclo bilbao-bilbao . Amb el meu company Aitor Salvado Larrinaga , que segur disfrutarem del país de la gent i del ciclisme.

Encara hi sou a temps .

http://www.bilbaobilbao.com/ .................. SALUT !!!!

5 comentaris:

SANTI PONS ha dit...

Xevi,
Vagi be per Bilbao!quan tornis hem de quedar perque pugis un dia a rodar!una abracada
P.D.El blog dels Sonats s'ha d'omplir de bogeries, jejeje

Mariona ha dit...

Ja comencen a pol·lular les gambes guiris per les platges?!! M'ha agradat això del bus-llebre jeje... A gaudir per Euskal erria!!

van krujem ha dit...

la gente hace trasmoto,trascoche, trascamion y ahora nueva modalidad de entreno trasbus, tener cuidado , yo hagos trasmoto en la pista y va bien para pillar ritmo, oasalo bien en bilbao y tener cuidado con los pinchos y el vino, un saludo y a toooppppppeeeeeee!!!!!

PLuRieSPoRTiSTa ha dit...

wones xavier! Es veritat que quasi ens coneixem tots els bloggers jeje. I de tant en tant sempre hi ha alguna coincidencia en alguna competició en el mon real xD Doncs m´agrada el teu blog tambè! A partir d´ara ja el tindré present per anar-lo visitant!

Per cert això d´agafar de llebre els vehicles motoritzats mola molt...arribes a casa amb una mitjana de 37 o 38 km/h i dorms la mar de feliç jeje. SALUT!

Unknown ha dit...

valla ruta mas chula, nosotros hacemos una igual que va desde vilanona a comarruga, que la mayor parte transcurre por el paseo maritimo de muchos pueblos, pero aqui le llamammos la RUTA DE LA TETA!!! je, je, je, ...

Solo se ven tetillas..... y asi es mas facil hacer kms!!!!

Arrasa en en bilbao y a muerte!!!!!

Suerte!!!!