diumenge, 6 d’abril del 2008

ESTIC MOLT CONTENT ...... AVUI SI !!!

BREVET-200
manresa-perafita-berga-cardona-calaf-manresa 206qms.
SEMPRE FA IL.LUSIÓ ARRIBAR EL PRIMER EN UNA BREVET
206qms. a una vel/m de 31,3qms./h
temps: 6h34"
desnivell: 3000m

CRÒNICA:
A les 7 del matí i quasi bé ja de dia , em començat la ruta de 200 qms. amb una participació d'uns 130 corredors, entre ells 3 corredors del cc sant celoni: josep garcía , josep mª pla , jaume gener.
Em començat ja els primers qms. amb un ritme força alt, i fer de mica en mica ja la grupeta de ruta que més ens convindria. En Charlie de Alpcross " un bon ciclomaratonià de btt i una bon corredor de reptes de 24hores i brevets " ha fet un ritmé matador.

En el qm. 80 a Borredà avans de berga ja només hem quedat 11 corredors. Jo m'he troba't molt bé avui, alguna crissis cap els 125 , però com tothom suposso.....

Al qm. 170 ja només hem queda't 6 corredors al davant, jo sol contre 5 senglanots del berguedà... quins crack!!! entre ells l'Eugeni , que ja el coneg de fer altres marxes i sempre un bon company.
Hem arriva't a manresa en solitari i molt contents pel fet avui.
FOTOS:

Carregant la furgoneta NOVA !! , com no..... amb les meves supporters.


Els 6 mosqueters els millors del dia ....... salut companys!!!

La medalla.
AIXÒ ÈS TOT , SALUT A TOTHOM!!!!

15 comentaris:

RUSSI ha dit...

Eii,,xavi soc en Sergi un dels crac del bergueda(com dius tu)el de l,esquerre de la foto,,tas deixat una petit comentari a tenir en compte: EL MORT AQUELL QUE NO A COLABORAT PER RES NOMES A PARIR NOSA I AMB EL PAPAITO A LA VORA AMB EL COTXE TOTA LA BREVET, COSA QUE ESTA PROHIBIT...ES DIU MANTECON EM SEMBLA,,QUIN MORT,,AAHHHHH,,, et deixo el meu correo per si mai vols contactar per venir per aqui dalt a fer algun rasos o coll de pal,,jejejej,,

Eugeni ha dit...

El dissabte despres de la brevet de 300, per aqui dalt farem una sortida "guay" d'uns 240 una mica "folls". Et deixo el meu correu, pero tot i aixó suposo ens veurem a la 300.

Cuida`t.

Doshereus@gmail.com

XAVI NOVELL ha dit...

SALUT COMPANYS!!!

RUSSI: sergi pasa'm el teu mail!!
ha! i el mort aquell, jo com si no i fos.

EUGENI: ho tindré encompte , però si el ritme de la de 300 ès com la de 200 em sembla que tindrém de fer la sortida a un balneari.

SANTI PONS ha dit...

Ets el meu idol Xevi! ara a per la BPB i de cara a la tardor bogeries a puntapala!jejeje ...faras la ciclo de la segarra o que diumenge?alerta amb els del bergueda que estan molt forts!!!el brevet 300 quin dia es?

Mariona ha dit...

Telaaa que fort que estàs!!! Ja em podries venir a fer el tram de bici a Niça jeje...

van krujem ha dit...

vaya , joder la peña como esta, buena media , por el desnivel y kilometraje, em mi equipo corre el amat ese es de los tuyos, a topeeeeeee!!!!!!!!!

karli ha dit...

Eiiii felicitats Xavi!! encara no habia visitat el teu blog però ara i com a integrant del club dels sonats ja ets visita obligatoria!!
Enhorabona per portar el primer títol a les nostres vitrines del club i...en volem mes!!!!
Per cert has parlat amb el presi del club dels sonats? mes que res es per saber si tu cobres per incentius i títols o tens una fitxa asegurada,jejejeje...si es per títols ja en tens un..felicitats nanu!!!!
Per cert et poso un link en el meu blog si no et sap greu...

XAVI NOVELL ha dit...

MARIONA: de for res de res només n'eren 200 i pim pam... patint esclar.

MIGUELIÑO: si bona mitja , bufff jo volia afluixar però no em van deixar els de berga ..... si l'amat ès un crack , ès un bon mestre.... espero que ja estiguis recupera't de la lessió i felicitats pel bon equip BIGMAT... els millors " en david alie i el"jose" pastor, són veïns meus i uns bons colegues.RECORDS XAVALIN.

KARLI: salut kamarada, pos jo ja entrava al teu blog, si sempre ès bó fer visites i conèixer algun altre sonat... salut crack i ens veïem.

Ferran Vila ha dit...

Felicitats Xavier. Ja havia vist el teu blog, però és el primer dia que escric. Jo també sóc del sonats. Ja t'he linkat al meu blog. A veure si un día coincidim a la carratera. Per cert sou de Sant Celoni? Nosaltres hi passem sovint entranat, som de Premià de Mar. Salut

Alba ha dit...

Moltes felicitats! Això és està fort, sens dubte. Apa, a continuar entrenant i guanyant...
Records des de Berga

Anònim ha dit...

tu, jo em pensava que a les brevets nomes hi anaven avis a passeig.....a aquest promig que feu em sembla que no m'apuntaré mai a cap...es que esteu sonats???

Charlie! ha dit...

Ei bandoler!!!! Bona crònica, jo encara no he penjat la meva, demà si trobo un forat. M'ho vaig passar de collons així que.... ens veiem a la de 300 i a les que facin falta!!
P.D. Estic "entrenant" les baixades a veure si no em torno a cagar, que vaig més recte que un pal, he oblidat traçar, però cada cop que entro en una curva veig al dimoni i les calderes de l'infern, jejeje!!!

RUSSI ha dit...

eii.aki et deixo el meu correo:
serube@gmail.com
menneferet@hotmail.com(messenger)
contactem per la de 300,,pero no o tinc gaire clar,,sera molt pesat,,ara si aquest finde vols venir a la de cervera diguem algo aixi podem anar junts a parir algun pal,,jejejj

MONICA ha dit...

MARE MEVA XICOTET....
si estas fet tota una fiera!!!
i ara que dic jo després de tot el que t´han dit...
Bè si que tinc algo que dir....

JO TA KE

FELICITATS!!!!

pelaroques ha dit...

Hola cracks! Jo soc el de la dreta de la foto. Realment ens ho varem passar molt bé als 200. Crec que no val la pena espatllar-ho parlant del que no cal, perquè de fet com dius tu Xavi... com si no hi fos! Ens veiem als 300! Ah! i la sortida que comenta l'Eugeni potser la òstia! Jo m'hi apunto.
Salut!

Santa