dimarts, 1 d’abril del 2008

CRÒNICA de VILAFRANCA

avui a toca't:
st. celoni - campins - st. celoni - hostalric - tordera - mas altaba- hostalric -arbúcies - hostalric-st. celoni
99qms. a una mitja de 31qms/h.


avui amb la bona companyia dels meus companys del SLC'biketaem i bons amics en Joan Calls i en Pere Amadó.

CRÒNICA de VILAFRANCA
Diumenge dia 30 es va disputar la 1era Marxa de Llarga distància a Vilafranca del Penedès, amb una molt bona participació , cap a 600 corredors i també perquè no dir-ho ,amb una molt mala i pèssima organització.
Al principi em vaig trobar a vells coneguts com l'Alex Maymò , Santi Pons, Lluis García , Josep Bataller , Jordi Castells..... entre d'altres, com també en Toni Riera i en Jose Lopez.
Juntament amb dos grans amics meus de Sant Celoni , en Francesc Grau i en Sergi sales. els dos de l'equip CELONESA.COM " que molts ja coneixeu per el seu llarg i intens corriculum ciclista" vam pendre la sortida.... com sempre perillossa, amb algun boig pel mig del pilot mig despullat caminant descals tot empastillat que buscava casa seva... cabró!!

Fins el qm. 15 anar fent, tranquil,a la primera pujadeta ja algun atac pel davant, em vaig quedar uns segons enrrederit ja al primer port , però cap problema. fins el qm. 70 a davant del grup capdavanter , inclús em vaig permetre el luxe d' anar uns metres 1er... jejejej, fins que algú va dir en veu alta " venga baliente !!!! " i jo mutis i cap a dintre el grup un altre cop... en quedavem com a molt uns 30 en aquell grup.
Una caiguda de 3 ciclistes entre ells en Dani Gonzalez i en Josep Lopez , va ser la nota negativa del grup capdavanter.
Despres , una escapada de uns 4 corredors entre ells en Francesc Grau van animar encara més la festa, " cal dir i tenir en compte que en Francesc, el dia avans va fer 200 qms. " ès un crack el nen..... i jo anar fent amb la sempre bona companyia d'en Sergi, que gràcies a ell vaig poder seguir la seva sempre bona roda i anar recuperant metres dels de davant.

La sort també va ser poder trobar-me en Conrad Blasi ( del Manlleu ) que ja coneixia d'altres proves i sabia que era molt bona roda ... i així va ser, Coll de la Torreta, la Llacuna i Font- rubí a roda. fins a l'arribada que encara estic buscant... quins collons!!!!
A l'arribada i al cap d'una bona estona un grup de gent del CC Sant Celoni em van saludar i la vam fer petar uns estona.... això es tot.

Aquí una foto amb els bons amics del CAS-SANS de Vilafranca.

Luichi, Toni, Carlos, Santi i Jo... SALUT COMPANYS !!!!

10 comentaris:

SANTI PONS ha dit...

Bona cronica Xevi, sempre es bo saber el que es cou al grup capdavanter, jejeje ... ah, i bon entreno avui, sempre passant per hostalric!no hi ha possible tontodrom alla? jejejeje

XAVI NOVELL ha dit...

santi tranquil que a hostalric en podem fer alguna de grossa... t'ho juro.
però cara l'any vinent. ja ho tinc tot lliga't.
t'ho passo per mail quan ho tingui .... la penya fliparà!!!

records campió.

SANTI PONS ha dit...

Que sigui grossa eh, sino no cal que comptis amb mi!jejejeje ... jo en tinc una de pensada tambe!un dia d'aquests quedem per rodar i en parlem!!!!!envia'm un mail, ara no em deixis amb la intriga cabron, jejejeje

Àlex Maymó i López ha dit...

Jo aquest any em sembla que de moment les marxes les faré de passeig. Això si, només aniré a guanyar la que es fa al teu poble...jejeje.

Quin temps vàreu fer els primers?

Jo he arribat al davant de tot dos anys i em sembla que havia fet 4:10 més o menys encara que abans el recorregut era una mica més llarg.

Un any em vaig escapar a la Torreta i vaig anar sol fins a 3 kms de meta, on em va passar un personatge que anava fent trasmoto....

XAVI NOVELL ha dit...

Alex. La del turó ja saps que es teva, tota teva i espero que per molts anys puguis mantenir el rècord de 1:14 ... ja un clàssic.

Van sortir uns temps de 4:06 el grup del davant, però sense xip... ja saps que tothom diu el temps que vol, records.

Mariona ha dit...

Uffffffffffff que fort que estàs!!! Molt xula la foto de grupet. Aniràs a Remences? Jo ho estic pensant i em penso que m'apuntaré a la curta de 95 Km... El Coll de Bracons espanta una mica!! jeje

van krujem ha dit...

joder menuda cronica, lo pasasteis bien adelante, yo ni asome el ocico, me lo pase en grande con mis colegas vascos, menuda encerrona les meti a los dos , bueno ya me ire pasando por tu blog un saludo craks

TRI-CAS ha dit...

Buena carrera Xavi, yo tuve mi momento de gloria los primeros 10km, je, je,je,....

Veo que tu tambien estas preparando cositas para el año que viene!!!!
Creo qu etendremos que hacer un calendario de pruebas oficiales y otro sera el calendarios del club dels sonats!!!!!!

Fuerza!!!!!

SANTI PONS ha dit...

CLUB DELS SONATS FOREVER!!!!! Al setembre primer dinar o sopar del Club ... bogeries bogeries!!!!!

Joni Basso ha dit...

Ey que pasa crack? merxi ome por dejar un coment, aver si es verdad y vas mas a las carreras y menos a las marxas, engaaa saludos