dijous, 14 de maig del 2009

Aquest any ... TAMBÉ !!!

Durant aquests dies s'estan disputant per 5è any consecutiu l'olimpiada_empresarial_solidaria , i SALICRU també participa , ja són 5 anys que anem a fer la prova de Btt i seguim quedant els primers.. aquest any també !! ... " l'any que bé volem més competència !!!! " .... ja vaig de tant en tant fent memòria de l'esdeveniment a tots/es vosaltres perquè i participeu , ès una prova molt maca ja que tots els guanys de les inscripcions van destinats a fons solidaris, en un acte final molt maco i emotiu hon s'entreguen diners en mà a l'entitat.

Aquest any en nom de SALICRU ha participat:


l'Albert Sevilla i en Pere Amadó, gràcies companys !

Cal dir que en Pere ja fa 3 anys que queda primer Absolut de la Prova , aquest any però ha sigut especial perquè s'ha fet a la Població Maasai de Santa Mª de Palautordera amb una participació de 600 corredors, en un circuit de 36 kms molt atractiu i dur pel Montseny ..... tot un èxit.


1er - Pere Amadó ( SALICRU) 1:36 , 2º - Xavi Vilajosana (UOC) 1:40 , 3er. Albert Sevilla (SALICRU) 1:46 ... i en Marc tot un crack , l' Organitzador de l'esdeveniment.

MOLTES FELICITATS !

********

Aquest cap de setmana seguirè fent Marxes Cicloturistes , propera parada les Goges - Rocacorba , jejejejeje m'atrau el final !!!! ... sense dubte serà un altre bon entrenament amb companyia de molts que ja coneixem. Ens ho pasarem bé !. Donç si algú s'anima cap al pla de l'Estany , hon ahir vaig veure senyals de fum de l'altre tribu de companys maasais que ja ho tenen tot preparat,

Molta Salut !

2 comentaris:

Èric Pairet Artau ha dit...

Eps!!

cuidado amb el de la foto, que fa dies que veig k està preparant el terreny per Banyoles! ;)

Jo el final encara m'animaré a fer-la, el dia abans a la tarda tinc Triatló... ja veurem! En tot cas que et vagi mub!

Salut i km's!
* Èric.

Venacas ha dit...

Xavii ens veiem a Les Goges que a aquesta si que m´apunto!!

salutt!!!