diumenge, 9 de novembre del 2008

3H RESISTÈNCIA ARENYS de MUNT

Salut company(e)s.

Avui ha tocat BTT un altre cop, he anat fins a la població d'Arenys " hon diuen que només n'hi ha un i ès , Arenys de Munt " a fer la bonica cursa de BTT de resistència amb parelles. Ahir dissabte per la tarda ja vaig anar-hi per mirar una mica el terreny ...us puc dir que era i ha sigu't guapo de collons.
Avui doncs a les 9:00h. m'he troba't amb la meva parella en el box del circuit en Lluís Calsapeu, semblava una trobada d'amor .... trucada , hon ets , al box i tu ? ara vinc ...... un company que tot just fa 4 dies que coneg i va ser dimecres entrenan't per la NII ... el millor que tenim els i les ciclistes ès que sense coneixen's gaire sempre tenim aquell " quelcom " entre nosaltres i podem compartir emocions fortes sense quasi bé gens coneixen's... ès bonic això , oi?
podi Master - 30

al final 3ers classificats masters , el millor de tot però ha sigu't veure el meu company en Lluís que amb 46 anys ha puja't al podi de M - 30 , juas juas juas .... per uns moments ha baixa't l'edat 14 anys de cop, bruta'l.... felicitats Xavalote.

En quan a la cursa Felicitar a la gent del club ciclista Arenys de Munt per la molt bona organització i per el bonic i guapissim circuit que ha fet perquè tots els corredors disfrutessim d'aquest dia amb molt de sol i bon ambient.


En Lluís fent la seva 2 ona volta.

La Sortida era estil Lemmans ... sortida per ordre de dorsal " el 34 " i gas, he sortit a la primera volta en la pos. 34 i a la 2 ona he passa't per meta 4rt, però a la 3era volta he fet la transició ja en el 6è lloc . ... En Josep Patiño " Pati " m'ha passa't que una mica més i m'arrenca les arrecades.

molta activitat a la zona de box

i un exelent ambient duran't tot el matí

Avui també m'he troba't a força gent coneguda com , en Josep Patiño , L'albert Banyeres , en Martí Roca , l'Alejandro ... a la trope d'arenys i la colla de different bike , entre d'altres. a tots molts records,



amb el Lluís " la parella ", corredor de la TITAN DESERT, un bon corredor.


i el meu amic l'Albert Banyeres

i per acabar aquesta foto del Podi Maasai , un altre al sac.

MolTa SaLuT !

8 comentaris:

Monik ha dit...

Jefe, Ferrari et necessita!!! Pel 2009 ens fa falta un xavalino com tu....que ens doni un podi a cada cursa.

Mariona ha dit...

Últimament, sempre puges al podi t'estàs acostumant malament!! Ja no podràs baixar-ne mai més jajaja

Felicitats xavalí!

La Grupeta de la Costa ha dit...

Osti moltes felicitats! akestes carreres de parelles sempre tenen mes emocio... tens akell puntet de nervis!! jeje
inga ens veiem!
a entrenar!
Pere

Albert ha dit...

Felicitats pel podi campió!!! Aquests entrenaments pel tontòdrom del Baix Montseny estan donant els seus fruits!!jejej Vinga salut!!!

jordimasfepesa ha dit...

molt bé FOGUERADAMAXIMA!!!!! MASSSAIIII!!!

Clara ha dit...

Ei ei quina casualitat, jo ahir vaig estar alli, veient la
cursa, felicitats pel podium

XAVI NOVELL ha dit...

monik - si si ja fitxo per ferrari , si .. tu els i dius i jo vaig. Salut!

mariona- he ana't a matagalls i ha desaparegut la creu , no hauras .... Salut!

Pere- ha sigu't guapa , i més quan disfrutes amb un company que avans ni ens coneixiem. Salut!

Albert - no ès el totntodrom, son els quasibé 22.ooo kms que porto aquest any a les cames i encara em queda una mica de gas. Salut!

Jordi - foguerada maasai sempre, com va tot . l'any vinent ens veïem en alguna batalla d'aqueslles guapes per conquerir la Meta!! Salut i records.

clara - quina casualitat , va estar molt guapa la cursa , un altre any ja saps!! tu també allà a disfrutar. encantat de coneixe't xavalina i Salut!

david ha dit...

Estas fort! Segueix aixi donant guerra...Felicitats campió!