dilluns, 15 de juny del 2009

TRINXAT TRINXAT

Trinxat trinxat ès com estic avui dilluns després del cap de setmana , estic pedalant però tinc el cap no ser hon ... Dissabte el matí vaig sortir amb la BTT a fer 50 kms pr la zona del Corredor , vaig dinar i a les 4 de la tarda St. Tornemi un altre cop , però aquest cop camuflat de maasai per fer 30 kms més .. però aquests molt més durs que els del matí.

Les meves ganes de trobar la bici són encara molt calentes i després de ja 7 dies de la puta bici fa que vagi portal per portal i mirar amunt i avall les cases , marges i poligons de Sant Celoni en busca de senyals de vida.

Aquesta ès la feina que em toca fer ara ... sino seria un merda , Almenys si no la trobo que no sigui per ganes i falta de voluntat.

Aquesta musika que escolta el maasai desde que era petit ara ès la mùsika que fa servir per buscar dia a dia la bici ... em posa calent calent.

Diumenge vaig sortir a les 7 del matí per fer una primera volta pel poble , " la gent que corre aquestes hores .... " millor no dir res.

Vaig anar Direcciò a Granollers hon feien la Marxa rutes del Montseny, una marxa que sempre que puc la faig.. l'any passat m'ho vaig pasar teta , vaig fer el 4art de la general aquí , però aquest any GENS motivat ....

sempre he dit que el ciclisme ès 50% coco , 40% cames i 10% bici ... Amb el tarro que porto ara i la bici que porto ara també, millor sortir a pasar el dia, cosa difícil ... t'encigales i ...

vaig poder fer fer els meus 140 kms amb el Grup de l'amic Artur Prat " a bon ritme " que al final va fer una bona marxa fent dels 20 primers , m'alegro per ell . Aquest any la vaig trobar més dura tot i no anar amb els del davant , fotia molta calor ... els meus amics en Sergi Sales i En Pep Patiño 2on i 3er ... QUE GUAY !

espero aquesta setmana seguir entrenant com sempre tot i que ara no tinc cap objectiu .... tenia que fer el camp. de cat. de CRI i a la merda , tenia que anar a fer la Volta a tarragona e M-30 amb l'equip d'Amunt Bike , a la merda també. Però no tot s'acaba aquí , diumenge si tot va bé em trinxaré la patata al Caixa Girona de BTT a Porqueres. i ès que encara que hagi de tornar a fer trial ho faré .

amb la gorda un altre cop i MOLTA SALUT !

3 comentaris:

Venacas ha dit...

Vinga Xavi anims i ens veiem el diumenge a Porqueres!!

Salutt!

b. ha dit...

Ànims, xec! Ja vindran temps millors!!!
Pel que fa als objectius, és cert que les coses no sempre surten com ens agradaria; de sobte es torcen i au... torna a començar. Però, si el teu 50% no perd la il·lusió de continuar endavant i es planteja noves metes sobre la marxa, aviat tot tornarà a anar rodat.

Salut i records

sina ha dit...

No et desanimis mai!! Ets la nostra alegria de la huertaaaa!!!
Trixat com a tu t'agrada i a continuar endevant!!!
Petons i ànims!!!!