diumenge, 31 de maig del 2009

EM FALTEN HORES , ALGÚ LES HA TROBAT ?

Dissabte el Gran Maasai " desde el cel " em va dir que tenia a que anar a Moià, a que? ... feien sardanes ? feien la fira del bolet ? no resulta que era una trobada de molts maasais amb les burres disposats a trinxar-se la patata per aquelles terres .
Doncs no us puc explicar gaires coses guapes de com em va anar, a la sortida els mateixos esquirols de sempre , seniors i Masters 30 disposats a patir una estona , amb alguns equips que portaven tota l'artilleria, com el meu , el que pasa que el meu equip mentres jo estic en cursa ells estan pel bosc caçant , que sinò després no pots sopar, ahir 4 conills i 2 tudons.






les millors fotos com sempre de la Julie ( premsa Penaca ) i de la Mariona

Una cursa maca però també dura per el ritme , amb constants pujades i baixades durant 80 kms, a mí se'm a acabat la cursa quan als ùltims 15 metres del primer port i dins el grup del davant he tingut una enganxada de bicicleta amb un altre que no ser que feïa davant meu i m'ha fet acabaR fora de la bici amb els peus al terra i veïent com els de davant marxaven i em deixaven mentres desengantxavem les dues bicis i de regal cop de pedal al tormell d'aquells que uiiiii ... i quan et pasa això bye bye , mirar enrera i esperar algun company que vingui i si esta fort treballar per atrapar els del davant ... res de res , només el Felix ha colaborat per fer quelcom però ..... erem un grup de 5 i collons hem fet un recta tots Direcciò a no ser hon perquè encara estariem pedalant " ens hem colat " midja volta i ja hem trobat altres corredors que anaven més endarrera i cap a meta tot tranquils , amb mala llet però satisfet de les bones sensacions que un s'emporta després d'estar 3 mesos sense competir amb els Galgos. " que ja en tenia ganes ! ".

Un cop acabada la cursa reuniò amb un membre de l'Eskamot Pantis per preparar a la mateixa nit , un entrenament de qualitat al lloc X i hora D. , ha durat tant l'entrenament que quan he sortit del gimnas ja sortia el sol . Collons !!!

Merda el maasai ès com el dràcula quan veu la lluna. Cotxe , casa i dutxa sense que les neurònes s'adormin per tornar a treure la burra de la furgoneta i fava!!! un altre cop a les 9 del matí ja rodava de nou per acabar fent 100 kms per la zona de Marina , Maçanet , Lloret , Tordera ... a Tordera estava tant trinxat i empanat del sol i de les 2 proves dures del Dissabte que m'he aturat a una parada de fruita a mirarme unes mandarines però em diu la noia , vols menjar un platen? primer m'he assegurat que realment fos una noia i un cop examinada li he dit que sí!

i no rigueu del tipic platen que ès menja a Tordera de dia .

MOLTA SALUT !!!!

12 comentaris:

Mariona ha dit...

jajajja... el plàtan jajjaja...

Venacas ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Venacas ha dit...

Ja no se ni com funciona aixo..

Xavii que avui te saludat amb el cotxe , un cotxe blau, quan anaves cami de Tordera i si que anaves perju si, perque ni cas.. jajja

Ostias aixo es un platan?? jajaja tela tela..

Salut

david malmeto ha dit...

Ostia Xavi, no vull ser mal pensat, peró, ¿es un platan de veritat? jajajajajaja

Joan Gálvez ha dit...

Xavi, ets unic.
Salutacions.

Moi Llenas ha dit...

Som diumenge, tambe em falten hores a mi company!!!!!

jordimasfepesa ha dit...

eiii!!!! massaii!!!
molt xules les terres del moianes!

Pati ha dit...

jijijiji!!
Vaig acabar trinxat, al gim, kina envega em dones, tu si ke recuperas rapid!!!

nikabike ha dit...

jo vull un plàtan així!!!!!!!!!!!!

sina ha dit...

Ja posats busca les meves hores també a veure si les troves, jaja!
Aquest plàtan et salva de qualsevol pàjara, jaja!
Un petó!

Noe SLopes ha dit...

Ejen ejen.....eso....vaya platano ehh

y vaya foto.....

Mengüi , Joan J.Mengual ha dit...

Xavi, me peto con tus cronicas.
Por cierto en eso de comer platanos parece que lo hayas echo siempre.
Sigue con la progresión y pronto a matar