dijous, 16 d’abril de 2009

SETMANA POST - SANTA

Salut Xavalins/es.

Per culpa de la Pneumonia que ha agafat una de les meves dues hooligans ... que per cert avui fan 6 anys !!!!! "tot sigui dit " aquestes properes setmanes seran una mica ascrotes amb el que fa als entrenaments que tenia pensats fer , però si hem de treure hores de son les treurem ...


collons , que guapes aquestes maasaies, com el seu Pare ...JAAAAAAAAAAAAAAA!

Dissabte tenia que fer la 226TT ho anar a Banyoles Copa catalana de Carretera però per culpa encara de la no- recuperació ni pensar-hi, em faria més mal que bé.

Cal seguir fent una bona recuperació .... i aquesta setmana segueixo fent els deures que em toquen:

- Dilluns: per recuperar-me de la trinxada humida del Diumenge vaig sortir amb la BTT amb la bona companyia de la Natalia , el Viè i el Patón ... una sortida relaxant de 3 hores amb 35 kms a les cames molt suaus ... Només la Natalia em va posar a prova fent-me alguns esprins que jo era incapaç de seguir. El vié i el Patón membres de l'associació Garmin Baix Montseny posan't a prova els aparells.

- Dimarts: per recuperar-me de la trinxada del Dilluns ... jejejej, 60 minuts amb la BTT per la zona d'olzinelles i corredor amb un ritme alt per començar a escalfar la màquina per l'entrenament del Dijous.

- Avui Dijous: sortida amb la flaca de 2H:30' fent les noves sèries que m'han marcat durant aquests propers 30 dies avanç de tornar a fer trinxades fortes. La 1º i la 2ona sessió ha sigut fàcil la 3era i 4a ja he notat allò que tant m'agrada...el Gust de sang a la Boca que tant trobava a faltar.
molta Salut !!!

4 comentaris:

Mariona ha dit...

Petons per les xavalines i per molts anys!!

TRI-CAS ha dit...

FELICIDADES ESAS DOS PRECIOSIDADES!!!!

Y MENOS MAL QUE NO HAN SALIDO AL PADRE..JEJEJEJEJEJE SON MAS GUAPAS QUE TU!!!!!!

NO TE PREOCUPES QUE NE LA TT YA LRES DARE CAÑA DE TU PARTE!!!!

Joan ha dit...

Segur que só filles teves??Mira que són guapes ehh!!!ejejeje

Ahir et vaig pitar a la recta d'Hostalric , pero anaves tant tapid que créc que no sentir el claxón del meu Astralata...ejeje

Felicitats per les nenes i per tú que t´he vist pedalant i això es un molt bona noticia!!

Continua aixi Massai!!!

sina ha dit...

Que es recuperi aviat aquesta noieta, a cuidar a aquestes preciositats!
Vas faltar a la TT, ens ho vam passar de coñaaaa!! T'ho dic per donar-te enveja, jajaja!
Ens veiem a la propera!!