dijous, 23 d’abril del 2009

GRUPETA SANT JORDI 2009

Avui dijous dia 23 bon entrenament per celebrar la Diada de Sant Jordi , fent 4 horetes amb la Grupeta Sant Jordi i una ruta tant distreta com:
Sant Celoni - Collsacreu - St. Celoni - La Roca - Vallromanes - Granollers - Marata - Canoves - LLinars - Collet - Can Bordoi - St. Celoni .... 110 kms.
Avui però amb la Companyia dels amics i coneguts ciclistes de l'equip sènior del CECOC en Toni Tirado i Jose Mª Benitez.


En Toni i el Jose Mª ... Uns ciclistes de Collons i Bones Persones.

Amb el Toni contents , i ès que teniem ganes de Caloreta JA!

Amb la Grupeta Sant Jordi D'avui també i trobem un conegut per molts de Vosaltres

Tot i posar-me de puntetes he quedat petit ... res a fer.

L'Andrés Jiménez , l'ex-jugador de Bàsquet del millor equip del món a punt per tornar per 2º any consecotiu a la TITAN_DESERT , avui segurament he pogut compartir l'ùltim entrenament amb ell avanç que Dilluns ès trinxi la Patata a la sorra del desert amb_una_bici_llarga_com_ell

i per acabar questa foto de quan he arribat a casa hon he aprofitat per estirar les potes pel poble i m'he trobat a les meves hooligans pel carrer amb el seu amic en PAU , ja tot un conegut en aquest blog .

Molta Salut i Bona Diada

3 comentaris:

Noe SLopes ha dit...

Ostras nen, el año pasado tambien coincidi con el Andres en una ruta por monte, con lo alto que es y con ruedas de 29", no veas como llamaba la atencion. Hubo uno que cuando Andres le adelantó, casi se cae del susto, jajaja, que bueno, aun me rio al recordar.

TONI TIRADO ha dit...

Lo pasamos bien! Seguro que coincidiremos más veces Xavi!
Andreu vive en Badalona al igual que yo, y hace 3 o 4 años salia con nosotros en nuestra grupeta y entonces no encontraba calzado para su 52 y tenía que ir con unas bambas, es una pasada, gran persona y un gran deportista

Joan ha dit...

Ualaa tú en Jimenéz amb bici....i el que es millor fent-se la foto amb el Massai!!!

Un 52 de peu?? Quina llesca carda el paio, deu dormir al pasadís de casa seva de tant alt que és!!!