diumenge, 15 de febrer del 2009

CURSA de BESCANÓ

Els Preparatius


la Joana i la Laia sempre mirant que estigui tot a punt.

quan sóc fora les meves hooligans pensen amb mí i això si ès el millor premi , gràcies guapes !!!

EN QUAN A LA CURSA DE BESCANÓ - 73 kms - 39.4 km/h

class- 51 general - 13 M-30


Gens content avui de com ha anat la cursa d'aquest matí , només era de 73 kms i això volia dir anar a tot gas desde el principi i així ha sigut. Però quina cagada!!! amb tanta gent m'he colocat malament i MERDA. pujant el primer port ens hem tallat pasant a 20 segons dels quaranta primers i merda , merda. Els que ens em quedat allà no hem pogut fer res per poder recuperar aquests segons que al final han sigut més de 3 minuts a l'arribada.

De totes maneres ho hem provat , sempre al davant amb la gent dels Amuntbike com l'Albert Banyeres , Grau , Xampi i d'altres com Santi Estragué , la gent de Bicisprint Bernat i Toni , el Pedro Viaña , entre d'altres ..... un altre dia serà.

Que i farem el millor de tot però han sigut les bonissimes sensacions durant tota la cursa , i poder trobar-me de nou amb tota la trope, saludar el Joan Galvez ja mig recuperat de la caiguda i fotren's un fart de riure amb els amics.

de "moment" només aquesta foto feta per la Mariona, una clàsica ja en el seguiment d'aquestes proves.


Xavier , Cudi , Jo i Beni

Com que he arribat a casa amb la sensació de fer pocs kms i amb una mica de mala llet ....


Roba neta i com a càstig ... 71 kms més.


He vist avui que han obert un altre Club , però no tenia la pinta que fos cap Club Ciclista ... m'he acostat a la porta per trucar el timbre però un cartell deïa :

Domingo tarde cerrado por descanso del personal ... mmmmmm, mala pinta té aquest club ciclista.

*********************************

Per avui ja n'hi ha prou, un bon dia d'entrenament i demà més que diumenge vinent cap a Sant Joan les Fonts a fer maasaiada.

MOLTA SALUT !!!!

15 comentaris:

tri-famili ha dit...

hola Xavi, avui em sap molt greu , per no anar a Bescano a veuret... per que soposo, que le cursa i la gent, que la estava fen la cursa, estava molt forta i tenia ganes de canya...... pero fe un homenatge a Carles Sababer.... NOOOOOOOOOOOOOOO!!!!! ERA UN DROGA!!!!!!!!!!!! con ell molts han mort, ell no era diferent..
salut i kms!!!!!!!!!

Mengüi , Joan J.Mengual ha dit...

Xavier, no te pongas de mala leche, que lo tuyo al fin y al cabo a sido tema de quedar cortado, pero yo por gilip..., estaba en cola al principio del puerto y me he encontrado en medio de una caída, y eso si que mierda, mierda, mierda, porque me he hecho una carrera persiguiendo y al final me han caído 16 minutos, casi nada.
Pero que se le va a hacer, pasa por primo.
Ahora el domingo que viene no nos veremos, ya que tenemos la primera carrera de veteranos de la challeng, pero en Olot como no hay challeng, si que nos veremos.
Haber si tengo mas fortuna, porque este inicio han sido todo contratiempos, que si caídas, pinchazos, joder que rollo.
Bueno ya nos veremos, saludos campeón.

XAVI NOVELL ha dit...

FAMILI: no faig pas cap homenatge al de sau li faig al meu amic Quim!!! .... res un altre dia bens a correr home que tampoc n'hi ha per tant, la questió ès disfrutar del matí a tot gas.

MENGUI: ho ser però collons com pot la gent molestar tant !!! XD....´però ès igual , seguim a tope ... molta sort X diumenge crack.

robert mayoral ha dit...

bona cursa crack, un bon entreno, més km al sac i anar sumant....i a meés amb els ànims de les noietes..què mes vols!

Joan ha dit...

Gran detall el que has tingut ambs els joves de Sant Esteve , això sense dubte diu molt de tú XAVI!!!

En cuant al cursa , tranquil ja tindrás durant l'any les teves MASSAIADES , qui la busca la troba.

No et desanimis CRACK , que tot just acabes de començar , molts ja voldriem el teu fondo!!!

Cualsevol dia llegirem en el teu blog que has pujat al podi , no en tinc cap dubte tio!!

Segeix així de fort que la recompensa esta a la volta de la cantonada!!!

Clara ha dit...

Joer Xavi, ojala jo tingués el fons que tens el teu gas...Jo estic començant i duc 2 mesos d'entreno....però l'evolució és molt lenta, però espero que segura Animo Campio

XAVI NOVELL ha dit...

Robert: les curses de ciclisme són dificils a vegades són dificils de llegir , quan estas fort a vegades un tall i tot a pendre pel Kul... però gas a la burra sempre ... en quan a l'afició sempre es maco que n'hi hagi. SALUT CRACK.

joan : ``es el mínim que podem fer per recordar els nostres amics qure aquell dia ens van deixar ... ja fot 10 anys i sembla ahir, a l'escola , al Cau , a la feina... moltes hores junts per poder oblidar-me ... gràcies i Salut !!!

Clara: tranqui xavalina pas a pas ... tot arriba !!! i sinò mira't diumenge!!! vas anar a vilobí oi? ja estas a menys de 3 minuts per fer podi!!! ànims i gas que ja les tens. salut campiona.

Unknown ha dit...

Ostia flipo com et pots fer aquestas fotos, jo no dong ni una..............

XAVI NOVELL ha dit...

Santi!! en mig d'una cursa com vols fer diana !!! si anem a 40!! de totes maneres et surten de Puta Mare , records xavalote i GASSSS.

sina ha dit...

Xavi, un cop més l'important és haver gaudit i disfrutar d'un esport que t'apassiona. Felicitats i sempre hi hauràn dies millors i pitjors, no?
Tu sempre amb aquesta alegria.... !!

Eugeni ha dit...

XAVI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Haviam si quedem algun dia que no tinguis cursa (sera complicat) i fem un entrenu de guays!!!

Cuida't crack!!!

Pati ha dit...

Si estas fet un crack ja veuras com la setmana ke be et pots ficar a l'escapada bona!!

jordimasfepesa ha dit...

collons!! veig que vas fort! sort a st Joan!!

Anònim ha dit...

Hola Xavi, primer de tot felicitarte pel blog, elsegueixo desde fa uns mesos,i no m' havia atrevit mai a deixar cap comentari.així que aquest es el primer: Felicitats, ets una motivació per a tots.
He vist que et vens unes rodes, quan en demanes?
salut i km's.
Jordi.

XAVI NOVELL ha dit...

EUGENI: oi tant que tenim que quedar ... de ganes no em falten !!! tenim que fer quelcom algun dia! molts records a la famili crack.

PATI: tranquil que quan trinqui l'escapada bona " si mai arriba " tremoleu perquè la del bar l'estriparé Tota.

JORDI MASFA: el més important de tot ès que disfruto sempre ... encara que a vegades podries disfrutar més si la jugada et surt bé. records crack i bones caminades per l'Empordà!!!!

JORDI: felicitats a tu per escriure per primer ,i gràcies per llegir les parides que de tant en tant fan que aquest esport sigui una mica més alegre " perquè ès dur oi? " si estas interessat amb les rodes: emvie'm un mail a xnovell@salicru.com i et comento.

molta salut company!