dimarts, 23 de desembre del 2008

SETMANA de BTT

Qui ho diria ... per nadal i encara faig alguna sortida de BTT !!!... però ja s'acaba, si no m'enreden esclar.

Ahir Dilluns i per estirar les cames després de la primera tirada normaleta de Diumenge , vaig decidir agafar la Mondraker Factor R " la saltarina ", una d'aquestes burres que t'ho passes teta quan baixes... i això vaig fer durant 2 hores , fer el senglanot per trialeres de la zona d'Olzinelles i Montnegre.

ahir fotia raska

Avui Dia 23, sortida desde Llinars amb 2 perles conegudes a en el món del BTT a Catalunya , en Francesc Garcia i l'Arnau Pericas , tots dos de l'equip Mavisa - Morenito , que diumenge em van invitar a sortir amb ells ... i jo a les 3 de la tarda a Llinars.



l'Arnau i en Francesc ... ara deu ser època de zel ?

Per mí ha sigut una de les millors sortides d'aquest any amb la BTT tant per la diversió com per la companyia .. quin recorregut que m'han preparat !!! ... esclar era Zona Comantxe , per Can Bordoi - La torre del Moro i el collet. 18 kms de Camins, trialeres i mes camins tècnics tant de pujada com de baixada , un bon entrenament. Al principi ens hem trobat l'Isma que ja venia també de fer el senglanot pel bosc ... llàstima perquè la formula de 3 PRO'S + 1 Maasai amb BTT encara no ser quin podria haver sigut resultat ... jejeje.


maasais a la torre del Moro

i l'ultim dia de BTT d'aquesta setmana serà el dia 26 " St. Esteve " hon es fa la tradicional sortida de Bike" GRANOLLERS - DAKAR" . Una sortida molt familiar d'amics que fem cada any aquest dia ... i perquè la granollers dakar? doncs perquè sortim de la zona de granollers i acabem a la platja del Masnou. Hon els maasais ens banyem a pilota picada a les calentes aigües del Masnou.

... i faré fotos esclar , el maasai ès maasai , però potser tindré que fer algun retoc al photoshop si surto de l'aigüa com l'any passat ... a la foto encara no m'he vist la tita , potser deuria ser al terra però amb tanta sorra qualsevol la troba.

xavalins i xavalines BONES FESTES i molta Salut !!!!

7 comentaris:

Arnau Pericas Figueras ha dit...

quin massai tu. x cert, si tornes a anar cap a la torre del moru fixat en el terra i les branques que quan he arribat a casa he vist que hem faltava un pulmo... be que vagi be saliuts!!!
x cert, a les fotos no trobu kap retocacio...

Anònim ha dit...

ei, que rulin aquestes fotos, ja ja ja......

van krujem ha dit...

jajajajja xavi eres cojonudo te espero en la BMB que vamos a organizar a ver si mariona trae muchas tias buena asi las empujamos, bon nadal y tope masai

Sandra ha dit...

Per tirar-vos a l'aigua amb el fred que fot aquests dies els teniu ben posats!!!jejej
Que vagi molt bé la sortida i oju que no pilleu una pulmonia!!

Bon Nadal!!!

b. ha dit...

Ep! Que vagi bé la Granollers-Dakar...

Bones festes i millors rutes!!!

:D

Xuminu ha dit...

Bones festes Masai!!! Espero que pasis un bon nadal amb les teves nenes i tota la familia.
Cuidat tiu! I no entrenis gaire... voldria poderte seguir de lluny en alguna cursa, ostia!

Salut company!

robert mayoral ha dit...

BONES FESTES CRACK!
Que les gaudeixis a tope!