dimarts, 28 d’octubre del 2008

LA TARDOR JA ÈS AQUÍ !!!!

Ahir dilluns sortida de recuperació de 65 kms. amb la flaca per estirar cames per la zona de Breda i Hostalric, amb la companyia del Miquel Angel Lombarte.


Avui la intensió era fer BTT però fotia fred i pluja doncs m'he dedica't a fer preparatius pendents que tenia per la nova tèmporada 2009 ... com anar a recollir el nou casc SPIUK regal d'un dels meus colaboradors PNEUMÀTICS BLAI d'Hostalric i també una reunió amb el representant del nou fabricant de la nova roba que portaré i que més endavant ja us explicaré " pas a pas ".
nou casc per la propera temporada, amb els nous colors del casc .... ara ja podeu tenir una ideïa de quins seran els colors que portaré a la roba l'any vinent.
una Gentilessa de:


Recordeu que també estic amb el projecte de les bicis de la marca DUNCON , que deu ni dor la feina que porten .... avui només he pogut estudiar-me de com fer la roda del darrera lanticular , perquè ja tinc la fibre de vidre de 1mm per poder fer-ho.
i per acabar 4 fotos més by http://www.fotosjordi.com/ de diumenge a Corró

maasai en acció

maasai en acció

En Pere el cuet

L'Edu i l'Albert, uns bons companys i bons corredors


Molta Salut !!!

6 comentaris:

karli ha dit...

Collons que si ja està aqui la tardor!! quin fastic nen!! avui tot el puto dia plovent...que plogui a la nit cony!!!
Per cert felicitarte per la victoria del diumenge en la cursa per relleus!!
El casc es guapissim així que la roba ja pot ser la repera!!
Vingue nanu...visca la terra!!!

Ferran Vila ha dit...

Ep que t'ha fitxat l'Unzue! Que aquest colors són els de Cairs d'Eparnge (o com coi s'ecrigui). A veure si encare lo fots el lloc al Valverde, je,je. Salut i força per la nova temporada

Mariona ha dit...

Xavalí, quin estilàs a la cursa del diumenge!! Arriba la tardor i ens tocarà sortir amb rasqueta però, com sempre, amb gasss

van krujem ha dit...

xaviiiiiiiiiiiiii quina rasca tioooo aqui a galicia, salut y força els canuts, a tope!!!!!!!

Anònim ha dit...

bueno, bueno, quant de secretisme amb la pròxima temporada.....es que potser has fitxat per algun equip de 1ª i el contracte no et permet fer rodes de premsa?....je je je

david ha dit...

Bones Xavi! nomes et volia comentar que soc un dels visitants asidus del teu blog,i magradaria que si perfavor em podries posa un enllaç del meu blog!que soc una mica novatillo! gracies!
Aaa! e trobat un bici duncon de carretera, però soc de les terres del sud i veig la cosa esta molt dificil de ferte-la arriba.... bueno salutacions!!