diumenge, 12 d’octubre del 2008

BIKE & NYAM - 82 kms

Salut xavalin(e)s , avui diumenge al llevar-me i veure que plovia he pensa't ho que bé!!!, 12 d'octubre i plovent , ès el millor que els pot pasar..... que es quedin a casa que estan més guapos !!!!
Doncs com marca la meva tradició maasai , avui toca un bike&nyam. Amb una de les moltes grupetes que hi ha a Sant Celoni un diumenge per fer BTT.

Sortida a les 8 del matí , 12 senglanots i 2 llebres

Amb direcció al corredor , avans però amb la obligada pasada per davant del Pont-Aeri " no - comment" , hon cada diumenge els meus companys bikers senten la paraula Dopaooossss !!!

Amb una bonica pujada per corriols i trialeres que sense cap presa hem anat fent fins el gran avituallament.

Magnífic ambient biker a la zona del corredor .... "nyam nyam"

Autèntic bike & nyam !!! ja en tenia ganes... aquí el Capo mostant la seva truiteta i envoltat de patates , butis , lloms.............. Energia a punta pala.

un cop ens em trinca't tot i més del damunt de la taula ja hem baixat cap avall , però avans em fet la coneguda zona de descens anomenada " la Balena " molt aprop de llinars, hon si troben molts corredors de descens entrenant.

Un cop a Sant Celoni , aprox. a les 12:30 la penya ha marxa't cap a casa , que si la novia , que si la dona , que si la nena , que si el gos , que si .... mariques!!!!. Amb la panxa tant plena no es pot anar a casa. Doncs omplir d'aigua l'ampolla i gassss !!!!

Mentre anava direcció a Sta. Ma. de Palautordera " el meu poble ", he parat a la zona que han fet aquests dies perquè els rics que tenen un 4x4 puguin trinxar-lo i puguin donar feina al mecànic del poble , que es veu que no en té massa.

ANIMALS !!!!!!!!

Però mentre estava miran't els animals aquests he vist que per la zona de Montseny s'obria una clariana de llum , era Deu? era Alà? No era St. Elies que em cridava. Pim Pam cap a St. Elies . juas juas juas..... st. Esteve de Palautordera , Les piscines , Sta. Susanna , el Polell , St. Elies ....

Ha sigu't en solitari ....... però brutal i sinó mireu




foto final de St. Elies, d'hon venia la llum ... 4 pregàries i cap a casa amb 82 km de BTT a la butxaca.

MOLTA SALUT !!!!

9 comentaris:

Mariona ha dit...

Jjajajajaj molt bona la crònica xavalí!! La veritat és que avui és l'únic dia de l'any que m'hauria agradat treballar... Salut i gass

Monik ha dit...

Molt wapa la foto del ruc català...i més en un dia com aquest. Sort que no t'has trobat un toro...anant de vermell haguessis llepat força. Records jefe!

Karpas ha dit...

Me quede en casa de resaca!!

Que guapas las fotos de la ruta.

Eduard ha dit...

Quin matí més xulo que pintes! Tens raó, els genocidis culturals no es celebren....

nikabike ha dit...

Aixó, a casa, ben tancadets i calladets, que estan més monos....
Cuida't!!

Anònim ha dit...

veig que continues com sempre.....sortida butifarrera i fas 82 km!!!!!!!.....no tens sol.lució....

Unknown ha dit...

q tal xavi, molt bona l'entrada bike/nyam.Si jo em papejo la buti segur q no arranco. He posat un enllaç al meu blog. Apa siau

Maria ha dit...

Juas juas.....un 10 a la crònica! vaya pallisa t´has fotut...animal!

Anònim ha dit...

Ei nano quina rutilla pota negre!!
Dona l’hi records a St. Elias de part meva que fa dies que el tinc abandonat (jo també soc nascut a Palau).
Ja m’explicaràs com t’ho has fet per fer aquestes fotos tant guapes anant tot solet!!
Salut i pedals Crack!!!