diumenge, 19 d’octubre del 2008

2ª SORTIDA BIKE & NYAM post-temporada

Salut maasais!
Doncs com diumenge passa't a les 7 del matí despertador! i llum obert. a punt per anar a fer el 2on bike&nyam de la post-temporada.

aquest ès el meu llum, que no el veïeu?..... collons si que aneu cremats !!!

Sortida puntual a les 8 del matí desde Sant Celoni amb 10 bikers a punt d'anar a fer la ruta de la marxa del proper dia 9. Ara no em pregunteu per hon pasa perquè ja ni ho recordo , però us puc dir que es molt guapa per tothom qui li agradi pasar un bon dia de BTT per la zona del montnegre ..... m'ha agrada't molt !

En sergi , en Pep i l'Ester ... uns clàssics de la grupeta Fun&Nyam

En Xampi que estrenava bici i clar , la putadeta de sempre psssss..... i jo i l'Eloi, pels sempre bonics camins que ens donen les muntanyes que tenim a prop de casa.



Al final ens han sortit 37 kms. i 1000 de desnivell " amb una bona buti amb torrades i purró entre mig ".

PERÒ EL MAASAI MAI EN TÉ PROU !!!!



He ana't a casa a fer-me el meu propi avituallament líquid per tornar a fer una 2ª sessió de Diumenge BTT , com el de la setmana passada... aquest cop però direcció Can Pixapí del Montseny.



i mai més ben dit ..... collons avui he flipat castanyes !!! entre Can riera de Ciuret i la Costa del Montseny, centenars i centenars de pixapins intentant buscar el que no hi ha " bolets " la canalla dels collons em tiraven castanyes i tot... qui els va parir !!!


A l'alçada de Mosqueroles direcció a Can Riera m'he troba't el meu amic Albert Planas un bon company desde fa molts anys i que molts cops hem compartit aquest esport junts, l'he acompanyat fins a l'alçada de Can Plà direcció Can Gensana .... Vagi bé!!!

Aquí autofoto fent el jilipolles, recordan't vells temps de quan feia "trial" amb la Monty 215, quins anys!!! ... al final amb la tonteria d'avui m'han sortit 74 kms.

Això ha estat tot per avui company(e)s, MOLTA SALUT!!!!

8 comentaris:

b. ha dit...

Òndia! Doncs jo m'he hagut de mirar la primera foto dues vegades... Jajaja. Ja ho deien els cremats de la Gestalt, que tot depén dels ulls amb que es miri.

Oé! Una ruta de les guapes! Amb fang i tot! Però vigileu els rodaments, que nosaltres ens vam carregar unes quantes peces fent el senglar no fa molt. Això sí, molt a gust! ;-)

Bona tècnica, xec!

Salut i records...

SanTiago Pons ha dit...

No pares! penses descansar algun dia???? jejeje ... aviat baixare per aqui a baix a entrenar a la recta d'hostalrich!jejejeje

Anònim ha dit...

Vaig cremat tio!!!
Nomes veig tanga!!!
jajajajajaja
Salut

Anònim ha dit...

collons amb els pixapins, ja ho pots ben dir, estan per tot arreu!!!!!! aviat ens deixaran sense bosc......

si algun dia voleu fer una ruta per el meu cantó del montseny, només ho has de dir i en muntem alguna.....

Anònim ha dit...

lo de la foto es increible....sembla mentida però lo primer que veus es un tanga....li passarà el mateix a les noies o es la mentalitat masculina???? l'has tirat tu de veritat o l'has trobat per internet?

jordimasfepesa ha dit...

collons!! ja deia jo que estava una mica deformada aquesta paia!!!
per cerc no he tingut collons de fer allò, a l'hora de copiar el codi faig quelcom malament

jordimasfepesa ha dit...

ja ho he aconseguit!! soc patos però capgrosssssssss

Mariona ha dit...

Anem per on anem ens trobem pixapins per tot arreu. És una espècie molt abundant per la zona on hi ha bolets jajajja... Xavalí, vas anar a l'Artec marató el diumenge? Sembla ser que se'ls en va anar a l'olla als de l'organització!! Salut i gass