dilluns, 23 de juny del 2008

DISFRUTANT del CICLISME

Doncs amb aquets 4 dies de festa que tinc , estic aprofitant la frescor dels matins i les calorades del migdia per anar acomulant més quilometres , i el més importat ès fer-ho disfrutant de l'entorn que tenim al montseny i de la sempre bona companyia amb la que vaig...

Dissabte: Juntament amb en Francesc Grau en Jaume Deumal i en Josep Pujol , fem camí cap a Collformic , Seva , Vic , Osor , St. Hilari , rampes de st. Marçal , Sta. Helena i Mortirolo direcció Palautordera City. - 130qms. i 2400 m.d.
Diumenge: Sortida en solitari a Sta. Fé , Sta. Helena i St. celoni - 58qms.
Dilluns: Juntament amb Pere Amadó , Jordi Daniel , Xavier Manso i Sergi Sales sortida de St. Joan amb esmorzar a la catedral d'Arbúcies " Can Sitre " , coll de revell , Rampes de St. Marçal, St. Celoni , Arenys d'Amunt, St. Celoni - 110 qms. i 1800 m.d.

membres de l'Eskamot del Bike Montseny

Normalment la gent avans pujar les rampes de St. Marçal fot mala cara , però mireu-los ells ... pim pam ..... Ès TeRrItORI CoMaNxE !!

;-) , Xavi Manso , Sergi Sales , Pere Amadó

Laia Novell , Nora Sales i Joana Novell ... felicitats guapa!

Bona revetlla company(e)s !!! i vigileu amb els petards no us cremeu els dits , que despres la feina ès agafar la bici i frenar.

SALUT !!