dijous, 24 d’abril del 2008

I CADA COP SÓM MÉS !!

DIMECRES 23 : st.celoni-tordera-malgrat-sta. susana-calella-arenys-st. celoni 74 QMS.

Bonic camp de blat a la població de Fogars de Tordera, amb les agudes al fons

Aturada obligatoria els dimecres quan passo pel Moto Parc de Vallgorguina, hon només els dimecres pots gaudir d'entrenaments de motocros amb gent de l'elit mundial en el món del motor de les dues rodes , Nani Roma , Dani Pedrosa , Ivan Cervantes ... i molts d'altres.

DIJOUS 24: st.celoni-canoves-la garriga- vigues- st. feliu de codines - vigues - llerona - granollers - st. celoni - la batllòria - st. celoni 115QMS.

I CADA COP SÓM MÉS !!! doncs cada dia " deu ser el solet " trobo més i més i més gent amb la bicicleta per les carreteres del baix montseny i voltants, cosa que em satisfà molt. I en volem més!!! ....... amb l'esperança que la gent deixi algun dia el collons de cotxe a casa !!!!
RECORDO QUE:
Aquest divendres dia 25 l'amic Amat Artigas, juntament amb Jose Cordero en Joan i el seu equip de reptes, faran el primer test de preparació cara el repte de LES 4 PLACES.
Aquest constarà en fer LLEIDA - GIRONA, uns 210 qms. non-stop DE NIT.
Aquest cop NO podré pas anar-hi i compartir el bon rotllo del test EDB-400 , que m'ho vaig passar teta ....


més informació a: http://amatartigas.blogspot.com/
MOLTA SORT i SALUT!!!

1 comentari:

Julie B ha dit...

Hola Xavi!!! Gracias por dejar un mensaje en mi blog!!! Muchas gracias, me hizo mucha ilusión!! a ver esta noche como sale todo!! seguro que bien!! Bueno, yo sacaré fotos pa los blogs, jejeje!!

Saludos y Gracias!!!

Julie