dilluns, 27 d’abril del 2009

POCS PERÒ MACOS

Salut xavalins/es.

Aquesta serà la tònica d'aquesta setmana, entrenament de pocs quilometres però amb ganes de fer el màxim esforç per arribar cascadot a casa com avui .... sortida els 3 portets.

Sant Celoni - la Roca - (coll de Parpers) - La Roca - Cardedeu - ( el collet) - Cardadeu - Llinars ( Coll de Bordoi) - Llinars - Sant Celoni 59 kms. i 2 horetes justes fent unes bones pujades hon un cop a dalt m'agrada sentir els tambors maasais que porto a dins ... pupum , pupum, pupum , fins a 185 cops de tambor per minut..... M'AGRADA !
el maasai sense Barba!!!

Avui he vist que el maasai tant si porta barba com si no , ès lleig igual. Encara que tinc un cosí que encara ho ès més.

... el tito Umbele .



tros final de Can Bordoi , fava!.... demà més.

*********************************

PER ACABAR AQUESTA MALA NOTÍCIA
font - urtekaria.com
JORDI VILA ABANDONA EL CICLISMO
El ciclista Jordi Vila (ECP Condinental Pro) abandona la bicicleta debido a una hipoplasia medular, una enfermedad congénita que impedía la correcta producción de glóbulos rojos y blancos en la sangre, actividad indispensable para la práctica deportiva.Al principio, meses antes de diagnoticarse mi enfermedad, empecé a acusar fatiga desmesurada: iba bien un día en los entrenamientos, pero luego me pasaba tres días arrastrado, luego otro par de salidas bien hasta recaer... Unas primeras pruebas me diagnosticaron parásitos, pero un analisis posterior de esos primeros resultados empezó a descubrir que había algo grave en mi cuerpo. Llegué a tener un índice 34 de hematocrito en algunos momentos, lo cual era realmente preocupante. Una biopsia de mi médula ósea reveló que no estaba bien: nos metió a todos el miedo en el cuerpo porque podía ser incluso leucemia o cáncer. Por suerte, otra prueba medular en la cadera descartó las posibilidades más negativas, y descubrió que era problema genético. La médula estaba dañada, y podía requerir trasplante", ha explicado Vila."Soy una persona activa y seguiré haciendo deporte. Salgo todos los fines de semana con la grupeta de Olot, la misma que me ha acompañado en profesionales. También quiero correr y nadar: estoy pensando en dedicar el verano a correr medios maratones, e incluso algún triatlón', ha comentado el catalán que ya trabaja como maestro en un centro especial para niños con problemas de conducta."

foto de família amb en Jordi " dreta " hon desde aquí , jo i tots et volem donar molta força i molts ànims , ETS UN TIO DE COLLONS !

MOLTA SALUT.

diumenge, 26 d’abril del 2009

S'AcoStA eL MaiG i .....

Ja són 15 els dies que porto d'entrenament després de la lessió i ja tinc ganes de fer quelcom per mirar com està el meu estat després de tot l'enrenou , em vaig proposar començar a tornar les batalletes pel Maig i així ho faré. Estic inscrit fa dies a la Marxa Terra de Remences" per mí la gran festa del ciclisme a Catalunya " , crec que pot ser un bon lloc per tornar a trinxar-me al costat del meus companys... Aquest cop però no ser com anirà , l'objectiu final d'aquesta serà mirar a quin nivell tinc el meu cos actualment per encarar les properes setmanes.
ens veïem allà!

Bonica Foto by Julie , jo el 1er tirant el grup de més de 2700 ciclistes "un bon pilot, jejejej" amb companyia del Xavi Tondo , Magín ,Hospital i algun altre com l'Hidalgo , Estanyol ..... que ens ho vam pasar de collons l'any_2008

Aquest cap de setmana he aprofitat per descansar una mica , ja que Divendres tenia molta son i les cames no anaven del tot fines ... Dissabte 35 kms molt suaus " però amb un vent de collons i Diumenge 30 kms amb la BTT sota la pluja per la zona del Corredor. Aquesta propera setmana em trinxaré 3 dies seguits a mort..... S'AcoStA eL MaiG!

i per acabar aquest video que m'agrada molt , amb l'esperança que algun dia nosaltres poguem disfrutar de la bici a les nostres viles i ciutats com fan els altres ... i la culpa que això no sigui així sempre ès dels mateixos " dels de dalt ", que n'aprenguin!


molta salut !!!!

dijous, 23 d’abril del 2009

GRUPETA SANT JORDI 2009

Avui dijous dia 23 bon entrenament per celebrar la Diada de Sant Jordi , fent 4 horetes amb la Grupeta Sant Jordi i una ruta tant distreta com:
Sant Celoni - Collsacreu - St. Celoni - La Roca - Vallromanes - Granollers - Marata - Canoves - LLinars - Collet - Can Bordoi - St. Celoni .... 110 kms.
Avui però amb la Companyia dels amics i coneguts ciclistes de l'equip sènior del CECOC en Toni Tirado i Jose Mª Benitez.


En Toni i el Jose Mª ... Uns ciclistes de Collons i Bones Persones.

Amb el Toni contents , i ès que teniem ganes de Caloreta JA!

Amb la Grupeta Sant Jordi D'avui també i trobem un conegut per molts de Vosaltres

Tot i posar-me de puntetes he quedat petit ... res a fer.

L'Andrés Jiménez , l'ex-jugador de Bàsquet del millor equip del món a punt per tornar per 2º any consecotiu a la TITAN_DESERT , avui segurament he pogut compartir l'ùltim entrenament amb ell avanç que Dilluns ès trinxi la Patata a la sorra del desert amb_una_bici_llarga_com_ell

i per acabar questa foto de quan he arribat a casa hon he aprofitat per estirar les potes pel poble i m'he trobat a les meves hooligans pel carrer amb el seu amic en PAU , ja tot un conegut en aquest blog .

Molta Salut i Bona Diada

dimarts, 21 d’abril del 2009

BONES SENSACIONS FINALS

Avui Dimarts entrenament de 120 minuts fent les meves sèries de recuperació de treball cardio amb recuperacions de 5 minuts i fava, un bon treball que dia a dia vaig notant i fent avui ja 2 kms més que l'ultim cop .

St. Celoni - la Roca - St. Fost de Capsentelles-la Roca - St. Celoni a velo. de 34km/h de mitja.
Sembla que vaig millorant , amb 10 dies he notat una millora molt gran a més la sortida de 180 kms de Diumenge m'ha donat confiança perquè ahir dilluns ni rastres del dia avanç. Seguiré treballant dia a dia per sentir les sensacions optimes per tornar a saltar a la plaça a trinxar-ho tot.
... i ès que tinc ganes que el meu ìdol em torni a guaitar fent maasaiades!!!

... ens trobarem a l'infern Marco!

Avançs de tancar la Paradeta , vull donar molts ànims a dos amics i companys ciclistes el qual tinc la sort de poder sortir a entrenar i trinxar-me al seu costat ... molts ànims Josep Pujol alies "Pitu" i Xavi Xampeny alias "Xampi"... Res greu però els que entranem dia sí i dia també qualsevol cosa ens toca les pilotes ... QUE TINGUEU UNA BONA RECUPERACIÓ COMPANYS , SERAN QUATRE DIES i FAVA !!! .

molta salut !!!!

diumenge, 19 d’abril del 2009

FILLS de PUTA !!!

Salut Xavalins/es

Divendres i Dissabte sortides suaus després de les tempestes per preparar el meu cos JA! i per fí al típic i clàssic entrenament maasai que més m'agrada ... sentir aquell dolor a les cames tant agradable per pocs i diuen que tant emprenyador per altres.

Sant Celoni - Hostalric - Sta. Coloma - Anglès - Osor - St. Hilari - Sta. Coloma - Sils - Lloret - Blanes - Arenys - Collsacreu - St. Celoni . un bon entrenament de Fons amb dues sèries de pujada .... Al final 175 kms entre les potes.

Avui fins a St.Hilari amb la molt bona companyia dels meus companys del CC SANT CELONI, que ara feia molt de temps que no compartiem sortida però un cop a St. Hilari i veïen ja els primers Culunimbus de pluja al cel , he decidit anar a buscar en solitari les clarianes , al final a 3 kms de casa m'he mullat , però me la suava ja estava content per poder tornar a fer una sortideta de les meves.

Avui no penjo fotos , avui estic + que emprenyat per el que sembla ja una cosa avitual en aquesta puta societat amb la que vivim " a part de tots els problemes que hi han .... " ser que hi ha gent en atur ara més que mai , ser que hi ha gent que no te tants recursos per pasar el mes , ser que ...pim pam,pim.pam... ara tot ès més dificil que avanç però el que no ser i no acabo d'entendre ès perquè collons hi ha fills de putes de lladres que roben Bicis. Que vagin a robar en un Banc collons !!!!

Fa temps que corren anúncis d'aquests en els diferents Blogs que visitem , avui però li ha tocat al company KARPAS

Molta Salut i SORT.

dijous, 16 d’abril del 2009

SETMANA POST - SANTA

Salut Xavalins/es.

Per culpa de la Pneumonia que ha agafat una de les meves dues hooligans ... que per cert avui fan 6 anys !!!!! "tot sigui dit " aquestes properes setmanes seran una mica ascrotes amb el que fa als entrenaments que tenia pensats fer , però si hem de treure hores de son les treurem ...


collons , que guapes aquestes maasaies, com el seu Pare ...JAAAAAAAAAAAAAAA!

Dissabte tenia que fer la 226TT ho anar a Banyoles Copa catalana de Carretera però per culpa encara de la no- recuperació ni pensar-hi, em faria més mal que bé.

Cal seguir fent una bona recuperació .... i aquesta setmana segueixo fent els deures que em toquen:

- Dilluns: per recuperar-me de la trinxada humida del Diumenge vaig sortir amb la BTT amb la bona companyia de la Natalia , el Viè i el Patón ... una sortida relaxant de 3 hores amb 35 kms a les cames molt suaus ... Només la Natalia em va posar a prova fent-me alguns esprins que jo era incapaç de seguir. El vié i el Patón membres de l'associació Garmin Baix Montseny posan't a prova els aparells.

- Dimarts: per recuperar-me de la trinxada del Dilluns ... jejejej, 60 minuts amb la BTT per la zona d'olzinelles i corredor amb un ritme alt per començar a escalfar la màquina per l'entrenament del Dijous.

- Avui Dijous: sortida amb la flaca de 2H:30' fent les noves sèries que m'han marcat durant aquests propers 30 dies avanç de tornar a fer trinxades fortes. La 1º i la 2ona sessió ha sigut fàcil la 3era i 4a ja he notat allò que tant m'agrada...



el Gust de sang a la Boca que tant trobava a faltar.
molta Salut !!!

diumenge, 12 d’abril del 2009

MAASAIADA SANTA

NoMéS aPtE pEr mAasAiS/Es


Diumenge 12

Ripoll - Camprodon - Mollò - Espinavell - Camprodon - Setcases - Ripoll - Campdevanol - Ribes de F. - Ripoll.
He sortit a les 8:30 , volia fer el Coll d'Ares però el fort vent i la neu m'han fet girar, hon vaig? destinació Vallter hon la poli m'ha dit que pel fort Vent i la neu han tancat la carretera i m'han fet Girar, hon vaig? destinació a la Collada hon la forta pluja i molt de Fred m'han fet tornar cap a Ripoll amb 130 kms. a les potes i Trinxa't de Fred de neu de pluja i de vent.... La setmana Santa ja ès per això no? per fer sèries a 1300 m. d'alçada amb una forta nevada a -5º ... els que es torturen a les professons de setmana santa al nostre costat són uns hippies !!!!



foto 1 - Sortida de Ripoll 2º i pluja , foto 2 - pas per Mollò pujant coll d'Ares , foto 3 - Espinavell un bonic poble a 1300 metres i nevant , foto 4 i 5 - Rampota segons el Garmin del 17% , foto 6 i 7- rampeta del 28% a Espinavell Centre -2º i Foto 8- Setcases -1º i nevant.

***************************

Avui no em podia perdre'm l'UCI - WORLD CUP de TRIAL que feien a la Població de Ripoll , ahir campionat del Món i avui Camp. de Catalunya i España, això he fet ... he aguantat sota el fred i la pluja després dels 130 kms per animar a la colla catalana que participava ...

El meesias i era , perdò! , el Maasai i era

vull felicitar a l'oriol_i_el_Bernat per la seva bona actuació d'ahir ... Felicitats campions!

si no ho veus no t'ho creus ... espectacular, he flipat.

Salut i Penitència .... demà més.

dijous, 9 d’abril del 2009

SORTIDA DIJOUS 9

Doncs aprofito aquests dies de Vacances per sortir a entrenar de Matins i recuperar ara sí el temps pedalant d'aquests ùltims 30 dies.

De moment han sigut 3 dies seguits de molta cadència i poc treball de força .... però avui ja he fet les rampes de St. Marçal " al meu ritme, escoltant de nou els meus bufegs que tant trobava a faltar ".... i la veritat ès que amb 6 dies he fet una molt bona millora tant física com mental per poder fer ara ja uns millors entrenament.... però poc a poc i bona lletra.
GRUPETA dia 9

Joan Calls, Pere Amadó , Joan Amadó , Ignasi Calls Jordi Monraba , Joan Garcia i Jo

Mítiques rampes de st. Marçal " territori maasai " ... he anat de cul !

En Joan C. i en Pere a ritme, en Joan G que ja perdia roda i jo fent la foto gens sobrat.

així ès com he vist les rampes ... una mica negres.

ùltims 3 kms. avanç d'arribar a St. Marçal, al fons Matagalls encara amb neu.

Al fons les Agudes

En Joan i Jo amb les nostres novies Italianes.

i per acabar aquesta foto que reflacteix per mí, el meu bon estat anímic i de recuperació per seguir entrenant, .... els pròxims dies més.

molta SALUT !!!!

dimarts, 7 d’abril del 2009

maasai APTE !!!

Ja fa dos dies que pedalo amb molta cura "amb permís esclar " però sempre a l'espera dels ùltims anàlisis i confirmar la recuperació total, avui per fí .... ohè , ohè , ohè.... estic net.
resultats Analítica del dia 11-03
ASPARTAT - AMINOTRANSFERASA - 376 intervals 10-38
ALANINA - AMINOTRANSFERASA -174 intervals 7-41

resultats Analítica del dia 18-03
ASPARTAT - AMINOTRANSFERASA -239 intervals 10-38
ALANINA - AMINOTRANSFERASA -85 intervals 7-41

resultats Analítica del dia 01-04
ASPARTAT - AMINOTRANSFERASA -29 intervals 10~38
ALANINA - AMINOTRANSFERASA -23 intervals 7-41
APTE !!!!

Foto by Francesc_Babot

... i amb moltes ganes per_tornar_a_fer_maasaiades

***********************************

i video d'avui mateix hon les meves hooligans animen als corredors de l'etapa feta avui a la volta ciclista d'Euskal Herria.... d'això se'n diu animació Anairòbica.

ens veïem a la carretera Xavalins/es.

SALUT !

dissabte, 4 d’abril del 2009

PER FÍ UNA CRÒNICA !!!!

Avui per fí ja puc fer una crònica d'esprés de tot l'enrenou físic que he tingut aquest ùltim mes, però avui fins i tot estic més content i satisfet que qualsevol altre cap de setmana de competició. Tot i saber que tinc a tota la trope a la Cursa de Calonge " que vagi bé!!!... jo avui m'he conformat amb la meva mini sortida i en tinc més que suficient.

CRÔNICA:

Sortida a les 7:30 de davant de la Policia Municipal de St. Celoni , no ès un lloc gens acollidor per quedar però ès el lloc hon avans de la Poli ja feïa segles que ells i quedaven , ells són la colla dels Inmortals...... ès la colla de la comarca del Baix Montseny més fidel a la cultura del cicloturisme català.

Nomé sortir ja ens hem trobat amb la colla de Sant Celoni els GT'S que avui n'eren uns 17 , ens hem posat a roda i cap Hostalric i Sils , avans de sils jo ja m'he despenjat de tot el grup perquè no puc forçar gens la màquina i he tingut la valentia de no fer-ho ... m'han hagut d'esperar a Sta. Coloma de Farners uns minuts. els GT's han seguit amb la seva ruta i els Inmortals hem anat al primer Avituallament.

Només dir-vos que la primera frase que es diuen quan es troben els components de la Colla dels Inmortals avans de dir-se bon dia ès : hon anem a esmorzar???

1er Avituallament , clau per la bona recuperació del Maasai ... avui en Pere Amadó m'ha fet de Gregari una estona fins a taula " sense ell no arribava!!! " , gràcies ... doncs s'ha guanyat un maillot dels meus.

aquí alguns dels Components de la Grupeta dels Inmortals amb el típic perfils de la felicitat com En Joan Amadó , Pere Amadó " un futur inmortal ", l'Arseni i el Josep Ballús.


Un cop hem acabat d'esmorzar he decidit anar sol xinu-xano cap a casa , ja en tenia prou ... el més importat ja ho tenia fet, era pujar a sobre de la burra després de molts dies. Cap a casa xiulant i cantant cançons maasaiques.


tranquils ! ..... em porto bé.


Moltíssima gent avui amb bici per les carreteres i molts coneguts, un d'ells en Beni que ha girat cua per venir a saludar-me i interesar-se pel meu estat físic, gràcies crack.

uns tant peluts i els altres tant pelats ... com que ara vaig a ritme hippie decideixo ara mateix a deixar-me barba, me la tallaré quan torni anar a ritme maasai.

i he acabat la jornada d'avui amb una sessió de recuperació amb el Compex ... res , que tingueu tots/es un bon cap de setmana!... i MOLTA SALUT !

per cert, fa dies que la barra que tenim hon i surt l'adreça a la plana web hon ens trobem em surt sense l'enllaç/adreça .. no surt res , algú sap arreglar-ho ? , gràcies.

dijous, 2 d’abril del 2009

SI !!

....... 5,4,3,2,1 PER FÍ !!!
Ahir ja vaig fer l'ùltim anàlisis de Sang, ja fa dies que no tinc gens de dolor, la musculatura està més tova que mai , el Doctor m'ha dit que ja puc pujar a la Burra per començar a fer una mica de moviment de cames ... Però molt i molt de tranquis , a ritme Heïdi .... fins Dimecres que bé.
Encara que la gent no s'ho cregui aquesta setmana em portaré bé, estic content , en tenia ganes !!!

Aquesta ès la Portada del BIKE d'aquest més d'Abril " el suplement " hon el maasai amb en nº 660 li quedaven pocs metres per trencar-se... he quedat guapot oi?

I Ja 26 dies després d'aquesta història tot punt per tornar-hi .... només animar a tots/es que encara estan en el camí, segur que ven avia't ens tornarém a trobar per tornar a trinxar-ho TOT.

MOLTA SALUT !!!!