dijous, 26 de febrer del 2009

AMBIENT CICLISTA A LES CARRETERES ....

Salut Xavalins i Xavalines , avui Dijous ja ha sigut un dia d'entrenament quasi bé de primavera, amb bona temperatura i bona tirada ... ara només falta que allarguin el dia per fer més quilometres.
St. Celoni - Collsacreu - Arenys - Malgrat - Blanes - Tordera - Mas Altaba - Maçanet - Sils - Hostalric - St. Celoni + TPP al final 135 kms a un promig de 32 kms /h.
Només sortir de Sant Celoni ja m'he trobat al DANI i he canviat el recorregut per poder fer-la petar amb ell fins Arenys i m'expliqués les trinxades que es fot competint al país veï ... a l'alçada de Sils m'he trobat al PEPE_COHETE que he aprofitat per anar a saludar-lo i a controlar-lo no fos que entreni massa poc ( feia mala cara perquè només portava 230 kms) , dimarts en va fer 325 !!! ... ho_haveu_vist!!!!! la mare que el va parir.

Cal dir que quan fa caloreta la gent surt del niu que fa por !!!! avui ho he notat.... " a l'hivern som pocs " però avui ... així m'agrada, tothom al carrer amb les burres !!!... tant de bó tothom ho fes.

ens veïem Diumenge a les presses " Olot " , hon fem l' ùltima prova del Campionat Gironí , i aprofito avui també per anunciar-vos el BLOC del MAASAI_CUDI

MOLTA SALUT !!!!

dimarts, 24 de febrer del 2009

AVUI JA OLOR A AFTERSUN

Dilluns - Sortida Post cursa , st. Celoni - Vallgorguina - Arenys - NII - Matarò i de tornada el mateix , fent 65 kms a ritme suau i collsacreu a bon ritme.

la motivació d'avui per trinxar-ho tot ....

Avui Dimarts - He vist aquesta xavalina de la foto i .... cap trinxar-me per la recta d'hostalric a tota hòstia fent 70 kms a un promig de 35 kms/h ... que sembla poc però les he pasat P. i he arribat a casa tocat i enfonsat , EN TENIA GANES !!!!. Haig de Buidar per omplir de nou que sempre va bé.
i Demà Dimecres, com cada dimecres 90 minuts de BTT hon mirare si he omplert.... si no torno ès que encara estava vuit i estic tumbat en algun marge .



MOLTA SALUT !!!!

diumenge, 22 de febrer del 2009

CURSA de ST. JOAN les FONTS.

Avui s'ha disputat la 5ena cursa del CAMPIONAT D' HIVERN GIRONI DE CARRETERA a Sant Joan Les Fonts.

A la Sortida d'avui més d'un centenar de corredors , molts d'ells de la Categoria Maasai-30, ha sigut una cursa molt ràpida desde els primers quilometres, atacs constants dels homes forts del pilot que a fet que al primer port la cursa ja estigués trencada amb diferents grups, jo avui només tenia al cap de no fer el burro com la setmana anterior i m'he dedicat a controlar la meva situació al capdavant tota la cursa , fins que la moto Morales s'ha escapat.


Avui molt content , de poder estar tota la cursa a davant compartint maasaiades amb la gent més forta del campionat. He fet maasaiada esclar , fins i tot ho hem provat amb el Xavi Viñas a 6 kms de meta..... snif snif , un altre dia serà.



Bonica foto del Pilot " maasai al centre " feta per l'amic camaron

Què cal destarcar d'avui:


- Com sempre la Victòria del Jaume Morales.
- La trinxada de cul que deu portar ara el meu amic Amat Artigas, que ha enviat a parir el seu seient a 25 kms de meta ... el mestre ha entrat a l'esprin !!!
- Que per fi avui he provat les rodes ZIPP que l'amic David Sanchez que m'ha deixat.
- Donar les gràcies a tothom que m'ha felicitat a l'arribada perquè segons ells he fet una bona cursa.

els números de la jornada:


70 kms a un promig de 43.73 km/h
class. General = 22 è a 1:10 m
class. M-30 = 10 è
classificació General de tot el Camp. a falta d'una cursa AQUÍ
i com que avui no tinc gaires fotos de la cursa ..... especial CARNESTOLTES amb familia Draky's

Les meves hooligans , la Laia i la Joana , ho la Joana i la Laia ... ès igual són iguals.


i el maasai de Draky's a la cursa d'avui.

MOLTA SALUT !!!!

dijous, 19 de febrer del 2009

I COM DIU L'AVI , ANAR FENT .....

St. Celoni - Hostalric - Maçanet - Sils - Hostalric - Norri - St. Celoni + 60' de TPT - 120 kms


Avui he tornat a trobar-me vent de cara l'excusa perfecte per para a fer-me una foto " Mas Altaba "


Auto foto d'anada i autofoto al cap de 4 hores ja de nit de Tornada


he acabat al Tontodrom fent 30 kms a ritme suau i en alguns casos més ràpids amb la companyia del Pere Amadó ... avui amb la presència de 10 cicliste. el TPP funciona !!!

Fins i tot hem tingut el luxe de poder gaudir del bateig d'aquesta burra al TPP avui , que s'ha trincat en Francesc molta sort , i a trinxar-ho tot xavalote !

aprofito per dir-vos que teniu un recull de fotos Molt guapes de la cursa de Diumenge a Bescanó fetes per la Julie , cliqueu AQUÍ. i a l'espera de la Cursa d'aquest Diumenge a St. Joan les fonts que sera la 5 ena Prova del Campionat Gironí.

Molta Salut !!!

dimarts, 17 de febrer del 2009

OLOR A PRIMAVERA !!!!

DILLUNS:

Jornada de recuperació després dels 73+71 del Diumenge fent només 75 kms per la NII a ritme suau amb la bona companyia fins a Collsacreu de l'amic Dani_Perez , aquest any corredor de l'equip Campo Claro a la cat. sub-23 .


DIMARTS:

Sortida amb bon sol i olor a primavera però gens suau per culpa del fort vent amb l'amic i corredor sub-23 de Btt en Francesc Garcia del team Godoy, hon hem fet la volteta d'Hostalric , Malgrat , Arenys i cap a casa + TPP un total de 83 kms.

DIMECRES em toca com sempre la meva jornada de 120 minuts de BTT cara amunt i ja n'hi ha prou que aquestes rodes gruixudes cansen molt.

i per acabar més fotos de la cursa de Diumenge a Bescanó fetes per en SANTI i la JULIE ... com sempre les millors.



Amb els amics CARLES i ALBERT


Bonica foto dins el pilot amb en Cudi (Viveros) l' holandés Van de kul al costat del maasai i en Toni Pacios ( BiciSprint)

i foto feta per en Santi a més de 40 kms/h ... hon ja vaig donar l'escapada per perduda, però jo gas a fondo perquè els Diumenges faig d'escolanet a la missa de les 12 i no puc fer tard.

MOLTA SALUT !!!!

diumenge, 15 de febrer del 2009

CURSA de BESCANÓ

Els Preparatius


la Joana i la Laia sempre mirant que estigui tot a punt.

quan sóc fora les meves hooligans pensen amb mí i això si ès el millor premi , gràcies guapes !!!

EN QUAN A LA CURSA DE BESCANÓ - 73 kms - 39.4 km/h

class- 51 general - 13 M-30


Gens content avui de com ha anat la cursa d'aquest matí , només era de 73 kms i això volia dir anar a tot gas desde el principi i així ha sigut. Però quina cagada!!! amb tanta gent m'he colocat malament i MERDA. pujant el primer port ens hem tallat pasant a 20 segons dels quaranta primers i merda , merda. Els que ens em quedat allà no hem pogut fer res per poder recuperar aquests segons que al final han sigut més de 3 minuts a l'arribada.

De totes maneres ho hem provat , sempre al davant amb la gent dels Amuntbike com l'Albert Banyeres , Grau , Xampi i d'altres com Santi Estragué , la gent de Bicisprint Bernat i Toni , el Pedro Viaña , entre d'altres ..... un altre dia serà.

Que i farem el millor de tot però han sigut les bonissimes sensacions durant tota la cursa , i poder trobar-me de nou amb tota la trope, saludar el Joan Galvez ja mig recuperat de la caiguda i fotren's un fart de riure amb els amics.

de "moment" només aquesta foto feta per la Mariona, una clàsica ja en el seguiment d'aquestes proves.


Xavier , Cudi , Jo i Beni

Com que he arribat a casa amb la sensació de fer pocs kms i amb una mica de mala llet ....


Roba neta i com a càstig ... 71 kms més.


He vist avui que han obert un altre Club , però no tenia la pinta que fos cap Club Ciclista ... m'he acostat a la porta per trucar el timbre però un cartell deïa :

Domingo tarde cerrado por descanso del personal ... mmmmmm, mala pinta té aquest club ciclista.

*********************************

Per avui ja n'hi ha prou, un bon dia d'entrenament i demà més que diumenge vinent cap a Sant Joan les Fonts a fer maasaiada.

MOLTA SALUT !!!!

PEPE CAMPIÓ !!!

Ahir dissabte per la nit vam celebrar un centerar de persones el 70 è Aniversari del conegut i mític corredor de la categoria pre-Bengemí Josep García.

Que us haig de dir jo ara d'aquest fenòmen ... doncs no us diré gaires coses , només que amb 70 anys encara fa 25.000 kms a l'any fent marxes tant mítiques com la Quebranta, totes les Brevets , la B-P-B , la M-J-M , la P-Brest-P. i totes les que surten al calendari cada any. Molts dels que entreu aquest blog el coneixeu , però per qui no el conegui molt aviat tindrem un especial al Ciclismo a Fondo hon podreu saber molt més d'ell. Desde aquí felicitar-lo i que per molts anys puguem anar junts Pepe.
fotos de l'Aniversari


amics i companys del cc sant celoni


entrada espectacular , era una sorpressa ... se li va quedar la cara de flipat com la del Froyd Landis



70 tacos !!! Vell per fora, jove per dins ... hon haig de signar????

l'Edu , Albert i Jo a la grada Jove



Un munt de regals i sorpresses durant tot l'acte que van emocionar al Pepe aquí el president del club amb un regal dels molts , flors , placa, llibre de fotos , Música en viu , sex boys ..... moltes coses.


Amb una caricatura del dibuixant Karlitos by Aranda.

i per acabar aquesta fotos que m'agrada molt, ja que molts consells de les meves aventures fent ciclomaratons van ser consells del Pepe. Gràcies Xavalote.

Sortida de la B-P-B Josep Garcia , J. Mª Pla , JO i en Pitu

Molta Salut !!!

dijous, 12 de febrer del 2009

LA CRISI EN EL CICLISME

Inèdites fotos de papparachi de l'Agència m.a.a.s.a.i. hon podem veure fins a quin punt la crisi econòmica afecte també el món del ciclisme. Aquí tenim els corredors d'èlit actualment de l'Equip CASiAL ALCANAR "Cudi i Jordi " infrangantis en una boutique de roba ciclista , hon estan triant el tipus de culotte i maillot econòmic per aquesta temporada 2009



Jordi em mola el maillot aquest, un pèl curt no trobes ?


UPS!.. en aquest provador hi ha maasaiada!

i foto del maasai també mirant el CULotte de plàstic , un pel Escrot.

Vinga va tothom a la cursa de Bescanò aquest Diumenge hon si fa bon temps segurament els maasais portaran la nova indumentaria del 2009....mmmmmm!

***** avui Dijous bon entrenament de 108 kms i sense cap gota d'aigüa *****

MOLTA SALUT !!!!!!

dimecres, 11 de febrer del 2009

SETMANA DE PLUJA ESCROTA !!!

Desprès de la remullada d'ahir al TPP fent 45 kms en solitari , amb el terra tot moll per la merda de pluja de la tarda .... Avui com cada Dimecres la meva sessió de 30kms amb la BTT per la zona de Vallgorguina i el Corredor .... espero amb ganes fer demà dia de tirada llarga si el temps acompanya almenys que no no plogui, que porto 2 dies segits que ....

Amb la bike ideal per fer sèries de pujada


i ès que ja tinc ganes de que surti el SOL !!!!!

MOLTA SALUT !!!!

dilluns, 9 de febrer del 2009

FOTOS DE LA BISBAL

Avui dia de recuperació amb 70 kms per mirar com tenia la cama després de les xungues sensacions d'ahir al matí . Em fot més mal quan me la toco " la cama, esclar " que no pedelant ... ès questió doncs de no tocar tant i pedelar més , així que estic content i a punt per fer demà l'entrenament que toca.


¡¡ GRAN POST de la BISBAL a http://www.diegoweb.net/ !!


la primera foto de totes s'ho mareix ... i jo encara amb el pijama amb la mitiquíssima Julie, per mí la supporter nº1 en el ciclisme a catalunya i bona colaboradora de l'equip penaca.

Amb el Jordi Salvatella i en Cudi " companys de trinxera, fundadors del mític nom Maasai "

L'SKAMOT PANTIS - jo , Pati i Cruz .... un guaita la pressa, l'altre l'apunta i en Pati la trinxa de dalt a baix sense deixar-ne rastre .... jajajajajajajaj!!!!




fotos en plena cursa , hon no vaig poder fer gaires maasaiades

FOTOS de la BISBAL by - http://trimariona.blogspot.com/

Beni Montero , JO , mítica Mariona " algú encara no la coneix? " Sergi Mingote i David Sanchez tots companys i amics dins i fora de les curses

Xavi , Pati , Amat ... una formula explosiva , un perill.

FOTOS de la BISBAL by - http://santiestrague.blogspot.com/

he flipat amb el Santi .... s'ha de ser un crack per anar amb la grupeta a fondo i tindre collons a fotre fotos, juas juas juas la mare que el va parir !!!! CRACK !

MOLTA SALUT A TOT(E)S !!!!

diumenge, 8 de febrer del 2009

CURSA DE LA BISBAL

Son les 7 del matí ... sona el despertador BON DIA CATALUNYA!!!! i com sempre obro el meu llum.


encara que no us ho sembli .... ès el meu llum.

Avui amb ganes un altre cop tornar a fer maasaiades, aquest cop cap a la Bisbal d'Empordar. Ha sigut un matí frescot , he sortit de casa a -2º però a mesura que anava cap a la costa el fred ha passat 0º " ni fred , ni calor ".

Mentres estava fent els escalfaments he tingut una molt mala sensació al quadríceps dret amb una mini rampa que a mesura que pedalava cada cop la rampa i el dolor eren més considerables, he demanat crema a l'amic Patiño per escalfar el muscle però res de res , he estat a punt de no fer ni la sortida, però al ser 3 voltes he pensat de provar-ho.

Em sembla que el meu cap no ha tingut pas temps de pensar amb la cama en cap més moment , al veure que 200 maasais(e)s estavem a la sortida i tot a punt per donar gas. Quin stressssss amb tanta gent, una sortida molt ràpida i molta tensió dins el pilot , tothom busca la millor posició.

Ha sigut per mí una cursa dificil , dificil per poder trobar-me còmode dins el grup , tant anaves dels 3 primers com demanaves un cigarret , et giraves i ja anaves del cent cap avall .... però a mesura que els km's pasen jo ser que estic millor i alguna maasaiada hem fet a la segona volta.

Ha costat , però content de la feina feta i poder arribar un altre cop l'sprin massiu d'uns 50 corredors - al final : 90 kms a 41 km/h fent el 33 de la General i el 13 de la categoria M-30 , que vol dir Maasais 30. Només felicitar un altre cop al Jaume Morales i al Joni Rubio que han arribat en solitari davant nostre a 35 seg. classificacions - http://www.ciclisme.cat/clasificaciones/Social_de_La_Bisbal_1.pdf

i desitjar una molt bona recuperació als meus amics ciclistes http://joangalvezmasso.blogspot.com/ i també a http://alexmaymolopez.blogspot.com/ , Ànims XAVALOTE!

a l'espera de les moltes fotos d'avui....

Foto Presentació oficial temporada 2009 a la central de SALICRU.COM

MOLTA SALUT !!!!

dimecres, 4 de febrer del 2009

PREPARANT LA SETMANA

Seguim preparant la setmana , ahir dimars un entrenament de 4 hores, 2 de BTT suaus i després 2 hores de trinxada amb molta activitat cardio , fent durant 190 minuts un bont treball a 165 pulsacions amb només un descans de 10 minuts entre mig, com sempre que ho faig mig marejat.

Avui com cada dimecres els meus 25 kms de BTT de relax amb la nova Grupeta Granota de St. Celoni i finito, i esperant a demà per fer la tirada llarga i intensa per la tarda.
Diumenge 8 ens toca el seguent:

XXXII Cinturó Ciclista Baix Empordà
CAMPIONAT D' HIVERN GIRONI DE CARRETERA - La BISBAL

Hon un bona part de la tribu maasai de diferents poblats del territori català ens tornarem a retrobar després de 8 dies per rebentar-nos de nou la patata junts.
Alguna foto més de Calonge

Bonica foto moments avans de que el pilot ens atrapés " jo el primer i mirant enrera " després de l'intent d'escapada per atrepar als escapats , amb els meus amics de l'equip AmuntBike Francesc Grau , Josep Patiño i un Francès de Toulouse



Foto a l'Arribada a Calonge , hon amb l'amic i un clàssic dels podis de Veterans a Catalunya Salva Galvez comentem l'esprin a meta, hon ell va poder sortir sense cap consequència greu de la caiguda final i fent a més podi V-50.


i foto amb el bon amic i company de fatigues l' Amat Artigas i ee Joan Galvez.

MOLTA SALUT !!

diumenge, 1 de febrer del 2009

CURSA de CALONGE

Avui Diumenge debut al 2009 , cap a Calonge falta gent ... tenia moltes ganes de tornar a retrobar-me amb tots els maasais que correm la categoria, tot i que el temps no acompanyava gens avui però deu nidor quina tropa la que erem.
Moltes i moltes cares conegudes com sempre, i molts amics . Avui era un circuit totalment pla de 108km. que l'hem fet a una mitja de 40.58 km/h , amb molt de vent i molta pluja en algun sector.
En quan a mí, m'he trobat molt còmode i molt bé a partir del km 75 aprox. hon he intentat provar d'escapar-me i mirar si algú em seguia unes quantes vegades. Només una delles amb la companyia dels amics Josep Patinyo , Francesc Grau i 2 més hem pogut disfrutar uns km's a la caça dels escapats.... snif , snif . A falta de 4 kms ja m'he dedicat a controlar molt bé la situació personal de Seguretat perquè sempre hi ha caigudes als ùltims kms i així a sigut ... però estava ben situat i els he vist a caure i prou. Al final he entrat amb el Pilot gran , a la General 31 i el 14 de Master 30...... class - http://www.ciclisme.cat/clasificaciones/Social_de_Calonge.pdf
4 FOTOS DE LA JORNADA


El Burro i la Burra

amb dos grans amics meus i coneguts per molts , en Cudi i En Sergi "3er M-30"

Amb el Santi Estrague ..... un plaer !


Després de la cursa .... aquest nanu fot mala cara , ha fotut maasaiada?


Amb l'amic Joan Galvez, tot un clàssic.


al final Xop , però content per les bones sensacions ...

TROBAREU LES MILLORS CRÒNIQUES ALS ENLLAÇOS : Carles Lara , Beni Montero , Santi Estrague , Joan Galvez , Amuntbikes , jonathan Rubio , Amat Artigas , Sergi Mingote, Berto .... i molts altres.

MOLTA SALUT !!!!